canlı yayın
baskan-guder-malatya-ticaret-borsasi-kayisimizin-sahibidir

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA TİCARET BORSASI KAYISI’MIZIN SAHİBİDİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “Malatya’mızın can damarı Malatya Ticaret Borsası, Kayısı’mızın sahibidir” dedi.

malatya-ticaret-borsasi-kalitesini-taclandirdi

MALATYA TİCARET BORSASI KALİTESİNİ TAÇLANDIRDI

Malatya Ticaret Borsası (MTB) kurumsal yapısını “TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” belgesini alarak taçlandırdı. Başkan Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası’nın Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından yapılan denetimler sonunda “TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” belgesini aldığını ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin de devam ettiğini bildirdi.

malatya-ticaret-borsasi-ve-ziraat-bankasi-tedarik-zinciri-finansmani-icin-imza-atti

MALATYA TİCARET BORSASI VE ZİRAAT BANKASI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI İÇİN İMZA ATTI

Malatya Ticaret Borsası (MTB), üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası’nın “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” projesi için iş birliği protokolü imzaladı.

malatya-ticaret-borsasi-baskani-ozcandan-kurban-bayrami-kutlama-mesaji

MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖZCAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

tufenkciden-malatya-ticaret-borsasina-ziyaret

TÜFENKCİ’DEN, MALATYA TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatya için kayısıda lisanslı deponun önemli olduğunu hep söylüyorduk. Türkiye’de lisanslı deponun yaygınlaşması için atmış olduğumuz adımlarla lisanslı deponun neredeyse 4 katı arttığını da biliyoruz. Malatya'da iki yıl öncesinde hem finansmanı hem de fizibilitesi yapılmasına rağmen gerekli adımlar atılmamıştı. Geçtiğimiz günlerde hem sözleşmesi hem teslimi hem de inşaatı başladı. Gerçekten hızlı bir şekilde inşaatı ilerliyor” dedi.

malatya-ticaret-borsasi-baskani-ozcan-baskan-guderi-ziyaret-etti--baskan-guder-kayisi-ortak-paydamiz

MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖZCAN, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ BAŞKAN GÜDER, “KAYISI ORTAK PAYDAMIZ”

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Kayısı ortak paydamız” diyerek, kayısı için lisanslı depoculuğun önemli olduğunu söyledi.