AKP
AKP
zeynel-abidin-turbesi-kultur-vakfindan-baskan-gudere-ziyaret

ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ KÜLTÜR VAKFI’NDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman ve yönetimini makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları farklı düşüncelere ve mezhepsel farklılıklara sahip bile olsa, herkesin arasındaki uyum Malatya’mızı yaşanabilir bir kent haline getirmiştir” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Müdürü Ergün Karaca ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, Vakıf olarak Malatya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Karaduman, aynı zamanda Başkan Güder’in görüş ve önerilerini de dinledi. Başkan Güder’de inanç değerlerinin bütünleştirilmesi noktasında Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın göstermiş olduğunuz gayret, çaba ve faaliyetleri yürekten kutladığını belirtti.

buyutelim-besleyelim-hep-birlikte-surdurelim

Büyütelim, Besleyelim Hep Birlikte Sürdürelim

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), kuruluş tarihi olan 16 Ekim gününü, her yıl belirlenen farklı bir tema çerçevesinde

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

adil-gevrek-ayikti-besiktas-galibiyet-primi

Adil Gevrek Ayıktı. Beşiktaş galibiyet primi

Süper Ligin 32.haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan BtcTürk Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

malatya-kizilay-subesi-5-kategoride-performans-degerlendirmesinde-odule-layik-gorulduk

Malatya Kızılay Şubesi 5 kategoride Performans değerlendirmesinde ödüle layık görüldük

Türk Kızılay Genel Merkezince Türkiye çapında faaliyet gösteren tüm şubeleri arasında başarılı Şube ve Temsilcilikler ödüllendirildi. PAYLAŞ

dunya-basini-besiktasi-konusuyor

Dünya basını, Beşiktaş’ı konuşuyor

Beşiktaş’ın antrenmanda ABD’li George Floyd’u anmak için yaptığı koreografi dünya basınında büyük ilgi gördü.

mtu-beseri-tibbi-urun-tanitim-temsilcilerine-yeterlilik-belgesi-5-donem-egitimi-basliyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitimi (ÜTT) için 5. dönem kayıtları başladı. Eğitimlere en az ön lisans düzeyinde eğiteme sahip kişiler katılabiliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile Malatya Turgut Özel Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında işbirliği kapsamında yürütülen Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitiminin ikinci dönem kayıt süreci başlatıldı.

besiktas-kulup-baskani-ahmet-nur-cebinin-testi-pozitif-cikti

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin testi pozitif çıktı

Beşiktaş Kuküp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin testi pozitif çıktı

besiktasta-8-kisinin-koronavirus-testi-pozitif

Beşiktaş'ta 8 kişinin koronavirüs testi pozitif

Beşiktaş, yapılan ikinci testler sonrası 8 kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

ramazanda-saglikli-beslenme-icin-bes-altin-kural

Ramazanda sağlıklı beslenme için beş altın kural

Uzman Diyetisyen Gülçin Ergazi, oruç tutmaya karar veren kişilerin sağlık sorunları varsa, düzenli ilaç kullanıyorlarsa (diyabet, böbrek hastalıkları, kalp-damar hastalıkları, karaciğer ve tansiyon hastalıkları, kanser, hamilelik, emziklilik ve yaşlılık gibi durumlar; riskli işlerde ve yüksek dikkat gerektiren işlerde çalışanlar,

dirilis-hareketinden-bin-bes-yuz-aileye-gida-yardim

Diriliş Hareketi’nden Bin Beş yüz Aileye Gıda Yardım

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği , Malatya’da bin Beşyüz aileye gıda yardımında bulunacak. Genel başkan Mehmet Zafer , ilk etapta Bin Beşyüz aileye gıda yardımının dağıtılacağını ve bayrama kadar bu sayının Beş Bini bulacağını söyledi.

mtude-italyan-sef-ile-malatya-mutfagi-ve-beslenme-onerileri-online-toplantisi

MTÜ’de İtalyan Şef ile Malatya Mutfağı ve Beslenme Önerileri Online Toplantısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademisyen ve öğrencilere yönelik olarak üniversitenin Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden MTÜ Gastronomi Toplantısı düzenlendi.