AKP
AKP
battalgazi-belediyesinin-onu-civil-civil

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN ÖNÜ CIVIL CIVIL

Battalgazi Belediyesi Önünde Renkli Görüntüler Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkarken, Battalgazi Belediyesi önü renkli görüntülere sahne oldu.

oguzeli-belediyesinin-sicak-yemek-dagitimi-devam-ediyo

OĞUZELİ BELEDİYESİ’NİN SICAK YEMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYO

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ” Oğuzeli Belediyesi tarafından 6 yıldır aralıksız olarak her gün yapılan sıcak yemek dağıtımı bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha kapsamlı yapılıyor.

yesilyurt-belediyesinin-super-kahramanlari-porgada-mahsur-kalan-ogretmenleri-kurtardi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN ‘SÜPER KAHRAMANLARI’ PORGA’DA MAHSUR KALAN ÖĞRETMENLERİ KURTARDI

Öğretmenlerin Sağlık Durumları Yerinde, Yol Trafiğe Açıldı Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Porga mahallesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşan çığ düşmesi sonucunda yolda mahsur kalan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Öztürk ile öğretmenlerin içinde bulunduğu servisi kurtardı.

baskan-guder-birlik-vakfinda-battalgazi-belediyesinin-calismalarini-anlatti

BAŞKAN GÜDER, BİRLİK VAKFINDA BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Başlan Güder: ’Orduzu’ya Gençlik ve Etüt Merkezi Yapacağız’ Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘İrfan Akademisi’nin bu haftaki konuğu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder oldu. ‘Şehir’ konusunun ele alındığı programda Başkan Osman Güder, şehirleşmenin yanı sıra ilçe genelinde yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler aktardı.

yesilyurt-belediyesinin-acik-hava-konserinde-renkli-ve-keyifli-anlar-yasandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN AÇIK HAVA KONSERİ’NDE RENKLİ VE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

“Sanatsal Hizmetlerimiz, Toplumsal Dayanışmaya Katkı Sunuyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliği yaptığı Rabia Parkındaki Açık Hava Konserine yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, sanatçılar Hızır Mustafa Torun ile Ayşe Nur Gül’ün şarkılarıyla keyifli anlar yaşadılar.

yesilyurt-belediyesinin-egitim-merkezleri-sahura-kadar-hizmet-veriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM MERKEZLERİ SAHURA KADAR HİZMET VERİYOR

“Eğitim Merkezlerimize Gösterilen Yoğun İlgi Bizi Mutlu Ediyor” Yeşilyurt Belediyesinin eğitim hizmetleri kapsamında ilçeye kazandırdığı Millet Kıraathanesi başta olmak üzere Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi ve Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Ramazan Ayı boyunca saat 02:30’a kadar açık kalacak. Başkan Çınar, eğitim için her türlü fedakârlığı ve özveriyi gösterdiklerini ifade ederken, eğitim merkezlerinin dolululuk oranının yüksek olmasından ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi.

buyuksehir-belediyesinin-kurdugu-iftar-cadirinda-ilk-gun-heyecani-vardi

Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırında ilk gün heyecanı vardı

GÜRKAN: BU SOFRADA ORUÇ AÇMANIN AYRI MANEVİYATI VAR X - İftar yapma imkânı olmayan vatandaşlar başta olmak üzere iftar vakitlerinde yolda kalanlar ve öğrenciler için kurulan İftar Çadırında her gün 2500 kişilik iftar menüsü dağıtılacak.