AKP
AKP
orduzu-ve-haniminciftligi-imar-plani-uygulamasi-aski-sureci-basladi

Orduzu ve Hanımınçiftliği İmar Planı Uygulaması Askı Süreci Başladı.

Battalgazi’de İmar sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Son olarak Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı uygulama çalışmaları son aşamaya geldi. Battalgazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama bürosu tarafından askıya çıkarılan plan 11 Ocak 2021 tarihine kadar askıda kalacak.

buyuksehir-belediyesi-su-borclarini-yapilandirmaya-basladi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU BORÇLARINI YAPILANDIRMAYA BAŞLADI!

BAŞKAN GÜRKAN: “YAPILANDIRMA VATANDAŞ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT” Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında su borcu olan vatandaşlara 31 Aralık 2020’ye kadar başvurmaları halinde 18 aya varan taksitlendirme imkânı sağlayacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılandırmanın vatandaş için önemli bir cazibe ve fırsat olduğunu belirtti.

turgut-ozal-tabiat-parkiinda-yenileme-calismalari-basladi

TURGUT ÖZAL TABİAT PARKI’INDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÜRKAN, “TABİAT PARKI GÜZELLİĞİYLE MÜSTESNA BİR MERKEZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı ile birlikte ilgili şube müdürleri de eşlik etti.

yesilyurt-belediyesi-turgut-ozal-mahallesi-kentsel-donusum-projesine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, TURGUT ÖZAL MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE BAŞLADI

“Yeşilyurt’umuzun Geleceğine Güzel Bir Eser Daha Emanet Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesi kapsamında; tahliyesi tamamlanan evlerin yıkım işlemleri başladı.