canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ak-partinin-degil-cumhur-ittifakinin--belediye-baskanlarisiniz-unutmayin

AK PARTİNİN DEĞİL CUMHUR İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARISINIZ UNUTMAYIN

31 Mart 2019 Belediye seçimlerinde AK Parti ile MHP Cumhur ittifakı kapsamında seçime girerek büyük başarı elde etmişlerdi. Son günlerde kazanılan bu başarının bazı belediyelerce sadece Ak partinin zaferiymiş gibi gösterilmeye çalışıldığı görülmektedir

baskan-gurkan-ilce-kaymakam-ve-belediye-baskanlari-ile-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Nikah Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları katıldı.

fendoglu-bolge-belediye-baskanlari-ile-turizmi-canlandirmak-icin-yapilacak-projeler-hakkinda-istisarede-bulundu-

"FENDOĞLU BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TURİZMİ CANLANDIRMAK İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA İSTİŞAREDE BULUNDU."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Arapgir ilçesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ile bölgenin Turizm potansiyelini canlandıracak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

belediye-baskanlarindan-bakanlara-ziyaret

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAKANLARA ZİYARET

Türkiye Belediyeler Birliğine üye bazı Belediye Başkanları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

baskan-samanlidan-mahalle-baskanlarina-uyari

BAŞKAN SAMANLI'DAN MAHALLE BAŞKANLARINA UYARI

Mhp Battalgazi ilçe başkanı Mesut SAMANLI mahalle başkanlarıyla yaptığı toplantıda Cumhur ittifakının önemini anlattı.

mhp-battalgazi-mahalle-baskanlari-toplantisi

MHP BATTALGAZİ MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ MALATYA BATTALGAZİ MHP İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLI MAHALLE BAŞKANLARI İLE İLÇE BİNASINDA YEMEKLİ BİR TOPLANTI YAPIP TOPLANTIDA YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERDE NASIL BİR STRATEJİ İLE ÇALIŞACAKLARINI GÖZDEN GEÇİRİP SEÇMEN KİTLELERİNE NASIL ULAŞILACAĞI DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÖZDEN GEÇİRİLMİŞTİR. İLÇE BAŞKANI SAMANLI TOPLANTI SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMADA TEŞKİLAT OLARAK 31 MART SEÇİMLERİNE ŞİMDİDEN HAZIR OLUNDUKLARINI BELİRTMİŞTİR.