canlı yayın
belediye-baskanindan-milletvekili-olur-mu

Belediye Başkanından Milletvekili Olur mu?

Milletvekili ise şehirden uzak kalması nedeni ile sorunları duyduğu ile yapılanları gördüğü ile yapılacakları ise not kâğıdı ile takip ederek tecrübe kazanmıştır.

chpde-18-il-baskanindan-ortak-deklarasyon-kurultayimizi-bir-iktidar-kurultayina-donusturerek-genel-baskanimiza-ve-calisma-arkadaslarina-omuz-verecegiz

CHP'de 18 il başkanından ortak deklarasyon: Kurultayımızı bir iktidar kurultayına dönüştürerek Genel Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına omuz vereceğiz

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik'in çağrısı üzerine Doğu ve Güneydoğu bölgesinden 18 il başkanı, partinin 37. Olağan Kurultayı'na ilişkin ortak deklarasyon yayımladı.

mhp-sirnak-il-baskanindan-aciklama-benzer-yapilarin-mhp-ile-ilgileri-yoktur

MHP Şırnak İl Başkanından açıklama: 'Benzer yapıların MHP İle ilgileri yoktur'

Son günlerde vatandaşlarımızdan tarafımıza gelen yoğun sorular üzere bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

saglik-bir-sen-genel-baskanindan-sert-tepki

SAĞLIK BİR-SEN GENEL BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

“BIÇAK KEMİĞE DAYANMIŞTIR” Sağlık Bir-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Birliği Sendikası) Genel Başkanı Hasan ÖNÜR kurulduktan itibaren haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla yola çıktıklarını, her zaman güçlünün değil haklının yanında olduklarını, bu bağlamda yine susmayacaklarını, her zaman her yerde ve her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getireceklerini dile getirdi.

mhp-13-ilce-baskanindan-ortak-aciklama

MHP 13 İlçe Başkanından Ortak Açıklama

MHP Malatya Merkez ve İlçe başkanları yazılı açıklama yaparak, MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar’a olan haksız saldırıyı sert bir dille kınayarak, her daim il başkanlarının yanlarında olduklarını açıkladılar.

tobb-baskani-sadikoglu-polis-haftasi-dolayisiyla-bir-aciklama-yapti

TOBB BAŞKANI SADIKOĞLU POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA BİR AÇIKLAMA YAPTI

Polis Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ;

turkav-malatya-sube-baskanindan-avsara-ziyaret

TÜRKAV Malatya Şube Başkanından Avşar’a Ziyaret

Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Malatya Şuba Başkanı Muhsin Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı makamında ziyaret ederek, vakıf hakkında bilgilendirme yaptılar.