canlı yayın
baskan-guder-en-kisa-surede-hizmete-acacagiz

BAŞKAN GÜDER: “EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ”

Şehir Mezarlığı-Eskimalatya Bağlantı Yolunda Üst Yapı Çalışmaları Tamamlanmak Üzere Şehir Mezarlığı ile Eskimalatya’yı birbirine bağlayacak olan kuşak yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak ve yolu kısaltmak amacıyla çalışmasını tamamladığımız bu yolu, en kısa süre içinde hizmete açacağız” dedi.

baskan-ilhan-polis-haftasi-dolayisiyla-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Başkan İlhan :Polis haftası dolayısıyla kontrol noktalarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emniyet mensuplarına, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, 10 Nisan 2020 cuma günü saat 21:00’daevlerimizin balkonlarından alkışlarla destek veriyoruz.Haydi Malatya...

mesob-baskani-keskin-malatyali-isadamlarimizi-destege-bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Şevket Keskin, “Gaziantep bu konuda örnektir. Zenginler küçük esnafı korumaya aldılar. Her zaman Malatyalıların ve Malatya’nın yanında olan işadamlarımız bu dönem de Malatya’yı unutmazlar. Yeterki, Malatyalı gönül insanı işadamlarımıza davet yapılsın. Esnaf camiası olarak o daveti yapıyoruz.” dedi.

tso-baskani-sadikoglu-malatyadaki-bankalara-seslendi

TSO Başkanı Sadıkoğlu Malatyadaki bankalara seslendi

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Malatya'daki tüm bankalara seslenerek, "Malatya’da bulunan Tüm bankalara ve yetkililerine sesleniyorum; Son 2-3 ay içerisinde yaşadığımız Deprem ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen MALATYAMIZ için pozitif ayrımcılık yapmaya davet ediyorum. "dedi. Sadıkoğlu açıklamasında;

baskan-samanli-muhtarlarimizi-unutmayalim

Başkan Samanlı: Muhtarlarımızı Unutmayalım

Vefa Sosyal Destek Gruplarına mahalle muhtarlarının da dahil edilmesini öneren MHP İl Başkanı Mesut Samanlı; Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara hizmet ulaştırmak için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da çalışmalarını sürdürüyor.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-muhtarlara-kolonyamaske-ve-eldiven

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MUHTARLARA KOLONYA,MASKE VE ELDİVEN

“Hep Birlikte Hareket Ederek Güzel Yarınlara Kavuşacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ( KOVİD-19) salgınını bertaraf etmek ve yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında; Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek kolonya, maske ve eldivenlerin bulunduğu sağlık kitlerini teslim etti.

baskan-dagdan-berat-kandili-kutlama-mesaji

Başkan Dağ’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. (Berat Kandili, Kurtuluş, Af Ve Arınmadır.)

baskan-cinarin-vaat-ettigi-45-projeden-27si-1-yil-icinde-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN VAAT ETTİĞİ 45 PROJEDEN 27’Sİ 1 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇTİ

“Milletimize Hizmet Etmenin Aşkıyla Hiç Durmadan Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri 45 projeden 27’sini bir yıl gibi kısa bir sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

baskan-ilhandan-polis-teskilati-kurulus-yil-donumu-kutlama-mesaji

Başkan İlhan’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıl dönümü Kutlama Mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Polis haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türk Polis Teşkilatının 175’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan İlhan, polis teşkilatının İnsanlarımızın huzur ve güvenini sağlamak gibi kutsal bir göreve sahip olduğunu belirtti

baskan-keskin-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

BAŞKAN KESKİN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kaplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme.

baskan-kilictan-berat-kandili-mesaji

BAŞKAN KILIÇ’TAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dünyayı saran Koronavirüs (Covid-19) amansız bir mücadele içinde bulunduğumuz bu günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Temize çıkma anlamına da gelen bu mübarek Berat Gecesinde ellerimizi göğe yöneltirken, Rabbimizden insanlığın bu virüsten kurtuluşu için dua edelim” dedi.

ilce-baskani-ilhan-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

İLÇE BAŞKANI İLHAN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhan-5-nisan-avukatlar-gunu-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayinladi

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukatların kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsurları olmanın yanında insanların savunma hakkını üstlenerek demokrasinin yaşanmasında ve gelişmesinde de önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Başkan İlhan, avukatların adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluğun önemine dikkat çekti.

baskan-samanli-avukatlar-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayinladi

Başkan Samanlı, Avukatlar Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Avukatlar Günü Nedeniyle Bir Masaj Yayınladı. Başkan Samanlı’nın mesajı şöyle:

baskan-selma-cicek-basbugu-rahmet-ve-minnetle-aniyoruz

BAŞKAN SELMA ÇİÇEK: BAŞBUĞU RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Vefatının 23. Yıldönümünde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği doğrultuda yürümek bizler için onur ve gurur meselesidir

ilce-baskani-ilhan--turkes-beyin-yaktigi-mesale-sonmeyecek

İLÇE BAŞKANI İLHAN : TÜRKEŞ BEY'İN YAKTIĞI MEŞALE SÖNMEYECEK

Vefatının 23. Yıldönümünde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği doğrultuda yürümek bizler için onur ve gurur meselesidir.

battalgazi-belediye-baskani-guder-7-aylik-maasini-bagisladi

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

yesilyurt-belediye-baskani-5-aylik-maasini-bagisladi

Yeşilyurt Belediye Başkanı 5 aylık maaşını bağışladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatıığı,'Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşını bağışlayarak katılım sağladığını belirtti.

cumhurbaskani-erdogan-yeni-tedbirleri-acikladi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlandı, yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi.

mhp-genel-baskani-sayin-devlet-bahceli-koronavirusle-ilgili-aciklamalar-yapti-aciklamalari-soyle

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, koronavirüsle ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamaları şöyle:

Beşeriyet olağanüstü bir sürecin bütün yönlerini ağır bir şekilde yaşamaktadır. Ölümcül bir virüs insanlığa adeta savaş açmış durumdadır. Ülkeler, milletler, medeniyetler diken üstünde, bıçak sırtında, tahammül sınırındadır. KOVİD-19 musibetiyle mücadele de üst noktadadır.