canlı yayın
yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

bayan-barus-ve-bayan-gurkanin-girisimleri-sonuc-verdi

Bayan Baruş ve Bayan Gürkan’ın girişimleri sonuç verdi

KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ MALATYA’DA X - Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

battalgazi-ilcemizde-bulunan-bayan-muhtarlarimizi-ziyaret-ettik

''BATTALGAZİ İLÇEMİZDE BULUNAN BAYAN MUHTARLARIMIZI ZİYARET ETTİK''.

Yeni yılın ilk programına battalgazi ilçemize bağlı üç başarılı bayan muhtarımız olan Paşaköşkü mahalle muhtarımız sayın Asiye Şahin, Ataköy mahalle muhtarımız sayın Elif Gemici ve Niyazi mahallesi muhtarımız sayın Nilgün Tekatlı hanımefendileri ziyaret edip sorunlarını dinleyerek başladık. Ziyarette ilçe başkanımız Mesut Samanlı muhtarlığın önemini şu sözlerle dile getirdi:

malatya-bayan-futbol-takimindan-baskan-gurkana-ziyaret

MALATYA BAYAN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Malatya Bayan Futbol Takımı yönetici ve oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

yaparsa-emine-yapar

YAPARSA EMİNE YAPAR

Kaç dönemdir birkaç aday belediye Başkanı oldu ama bu kasabada hiçbir değişiklik göremedim.