canlı yayın
battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinden-model-olacak-uygulama

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN MODEL OLACAK UYGULAMA

65 asil ve 300’ün üzerinde gönüllü üyesi ile Malatya’da önemli projeleri hayata geçiren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yapacağı örnek uygulama ile bir ilke daha imza atacak.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifi-e-ticaret-ile-daha-guclu-olacak

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ, E-TİCARET İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üye girişimcilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler, cafe market ve Hanımeli Pazarının yanı sıra imzalanan protokol ile odağında kadın girişimcilerin ve üretimlerinin olduğu shopstarwomen.com’dan da direk tüketicilerle buluşuyor.

battalgazinin-gelisiminin-onundeki-engeller-bir-bir-asiliyor

BATTALGAZİ’NİN GELİŞİMİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER BİR BİR AŞILIYOR

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan yaklaşık 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı hakkındaki komisyon raporunun kabul edildiğini ve uzun zamandır üzerinde çalışılan bu gelişme sonrasında Battalgazi’nin gelişiminin önündeki önemli bir engelin daha aşıldığını belirtti.

sporcular-battalgazinin-tarihi-mekanlarinda-bulustu

SPORCULAR BATTALGAZİ’NİN TARİHİ MEKANLARINDA BULUŞTU

Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak yeri olan Battalgazi’nin tarihi mekanları, sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Geçmişten Geleceğe Hamle Yapıyoruz’ projesi ile Battalgazi’nin tarihi mekanlarında satranç turnuvası düzenlendi.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

baskan-guder-projelerimiz-battalgazinin-kaderini-degistirecek

BAŞKAN GÜDER, “PROJELERİMİZ BATTALGAZİ’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Mahalle toplantıları kapsamında Ferhadiye mahalle sakinleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, “Battalgazi’nin kaderinin değişmesi lazım. Bu kaderi değiştirecek projelerimiz var” dedi.

gelincik-tepesi-yeni-planlamalarla-battalgazinin-yeni-yuzu-olmaya-aday

GELİNCİK TEPESİ YENİ PLANLAMALARLA BATTALGAZİ’NİN YENİ YÜZÜ OLMAYA ADAY

BAŞKAN GÜDER: "GELİNCİK TEPESİNDE KAMULAŞTIRILMA YAPILACAK” Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 500 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek örnek daireleri gezen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3.etap için konutların yapılacağı yerlerin belirlendiğini belirterek, konut sayısının arttırılabileceği müjdesini verirken, yol güzergahında ki kamulaştırmanın bitirilmesinin ardından 30 metrelik yeni yollar yapılacağını söyledi.

2020-battalgazinin-yatirim-yili-olacak

“2020 BATTALGAZİ’NİN YATIRIM YILI OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TRT KURDİ Yerel Gündem programının canlı yayınına katılarak, Malatya’nın genel durumu ve Battalgazi Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Güder, “Göreve geldiğimiz süreçte ilçemiz adına bazı yatırımları hayata geçirdik ama Battalgazi için asıl yatırım yılı 2020 yılı olacak” dedi.