AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-sinema-ve-seslendirme-sanatcisi-naci-tasdogeni-tarihi-konaklarda-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİNEMA VE SESLENDİRME SANATÇISI NACİ TAŞDÖĞEN’İ TARİHİ KONAKLARDA AĞIRLADI

“Yeşilyurt’un Tarihi Dokusuna Hayran Kaldım” Yeşilyurt Belediyesi, Film çekimleri için İlimizde bulunan, sinema ve seslendirme sanatçısı Naci Taşdöğen’i Kent Belleği Müzesi, Kahve Konağı ve Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinde misafir etti.

baskan-cinar-ogretmenleri-gedik-tepesindeki-oba-cadirinda-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, ÖĞRETMENLERİ GEDİK TEPESİNDEKİ OBA ÇADIRINDA AĞIRLADI

“Emeklerinizi Ve Gayretlerinizi Takdirle Karşılıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren Millet Kıraathaneleri, Bilgi Evi, Yeşilkonak, Kültür ve Sanat Merkezlerinde görevli öğretmenleri, Gedik Tepesindeki Oba Çadırında ağırladı.

deprem-egitim-simulasyon-merkezi-ve-bilim-atolyesi-112-acil-cagri-merkezi-personellerini-agirladi

DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON MERKEZİ VE BİLİM ATÖLYESİ, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELLERİNİ AĞIRLADI

“112 Acil Çağrı Merkezinin Planlı Hizmetlerine, Deprem Eğitimi ile Katkı Sağladık” Yeşilyurt Belediyesi Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi, doğal afetler, toplumsal olaylar ve trafik kazalarına müdahale etmesinin yanı sıra ihbarda bulunan vatandaşların imdadına koşan 112 Acil Çağrı Merkezi personellerini ağırladı. Başkan Çınar, 112’in planlı hizmetlerine, deprem eğitim ile katkı sağladıklarını söyledi.

baskan-guder-ak-parti-battalgazi-genclik-kollarini-agirladi

BAŞKAN GÜDER, AK PARTİ BATTALGAZİ GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN GÜDER: “GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN İLKOKULUDUR” AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “AK Parti siyasi bir okul gibidir. Gençlik kolları da bu okulun ilk ayağıdır” dedi.

yesilyurt-belediyesi-zalo-filminin-yonetmeni-ve-oyuncularini-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘ZALO’ FİLMİNİN YÖNETMENİ VE OYUNCULARINI AĞIRLADI

Sermiyan Midyat ve Oyuncular, Yeşilyurt’a Hayran Kaldılar Yeşilyurt Belediyesi, çekimleri Yeşilyurt başta olmak üzere Malatya’nın farklı bölgelerinde devam eden ve ünlü sanatçı Sermiyan Midyat’ın başrolünü üstlendiği ‘Zalo’ isimli sinema filminin ekibini ağırla

arapgir-kayaarasi-kanyonu-bu-seferde-okculari-agirladi

Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı

Her yıl yaz ayları ile birlikte bir çok sporcunun tercih ettiği mekanlar arasında öncülüğünü koruyan Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı.

baskan-cinar-ymalatyaspor-kulup-baskani-adil-gevreki-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, Y.MALATYASPOR KULÜP BAŞKANI ADİL GEVREK’İ AĞIRLADI

“Y.Malatyaspor’un Başarılı Olması İçin Kenetlenelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak, kulüpteki son gelişmeler üzerine fikir alış verişinde bulundu.