AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-sivas-yoluyla-ankara-asfalti-arasinda-ki-baglanti-yolunu-aciyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİVAS YOLUYLA ANKARA ASFALTI ARASINDA Kİ BAĞLANTI YOLUNU AÇIYOR

“Alternatif Yol Güzergâhları Açarak Trafik Yükünü Hafifletiyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yakınca mahallemiz sınırları içerisinde bulunup, Sivas yoluyla Ankara yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan alternatif yol güzergahını açmak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Buradaki yolu açarak bölgedeki trafik yükünü hafifleteceğiz.” diye konuştu

hayvanat-bahcesi-kapilarini-ziyaretcilerine-aciyor

HAYVANAT BAHÇESİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇIYOR

Covid 19 salgını sürecinde ziyaretçilerine geçici bir süreyle kapılarını kapatan Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu Hayvanat Bahçesi 21 Ekim Çarşamba günü itibariyle yeniden ziyaretçileri ağırlamaya başlayacak.

agbabadunya-halkina-el-uzatirken-turkiye-halkina-el-aciyor

Ağbaba,'Dünya, halkına el uzatırken Türkiye, halkına el açıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulunda AKP’ye seslendi; “Dolar artınca halk dolar satsın, deprem olunca halk yardım yapsın, kriz olunca halk kemer sıksın, salgın olunca halk para versin. Madem, zor günler için halk var, o zaman size ne gerek var?”

bilincsiz-kullanilan-vitaminler-kansere-yol-aciyor

Bilinçsiz kullanılan vitaminler kansere yol açıyor

Bilinçsiz bir şekilde vitamin takviyesi alan kişilerde kanser riskinin arttığını ifade eden Prof. Dr. Mustafa Özdoğan uyardı. Özdoğan, "Eksiklikleri tamamlamanın dışında çoklu vitamin kullanmanın zararları var. Gelişigüzel kullanılan vitaminlerin daha agresif prostat, cilt ve akciğer kanseri riskini artırdığını biliyoruz" dedi.