AKP
AKP
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

tohma-koprusu-osmangazi-koprusuyle-ayni-sistemde-yapiliyor

Tohma Köprüsü, Osmangazi Köprüsüyle aynı sistemde yapılıyor

86 Milyon TL projeli, 517 metre uzunluğundaki köprümüzün tamamlanıp hizmete açılmasına çok az kaldı” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan-Hekimhan yolu üzerinde bulunan ve Karakaya Barajı’nın geçişini sağlayan Tohma Köprüsü’nün 2020 yılında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

calik-dun-canakkalede-ne-isimiz-varsa-bugunde-idlibte-ayni-isimiz-var

Çalık, “Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var”

Çalık, “Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Aslanlar gibi görevimizin başındayız, çakallara fırsat vermeyeceğiz. Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var. Mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’deki varlığını sorgulayanlar, Amerika’yı, Rusya’yı, Almanya’yı, Fransa’yı, İngiltere’yi, İran’ı neden sorgulamıyor? CHP, Türkiye’nin bütünlüğünü ve istikbalini değil, katil Esed’in iktidarını düşünüyor.” dedi.

100-adet-fidani-toprak-dedeyle-ayni-gun-toprakla-bulusturduk

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk

TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

hemserilerimizle-ayni-gonul-dunyasindayiz

“Hemşerilerimizle Aynı Gönül Dünyasındayız”

AŞKAN ÇINAR, MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ’Yİ DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINDA AĞIRLADI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’yi Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında ağırlayarak, sosyal belediyecilik alanında gerçekleşen faaliyetler ve yeni dönem projelerinin amaç ve hedefleri üzerine bilgilendirmede bulundu.

tum-dunyada-169-ulkede-ve-battalgazide-ayni-zamanda-cevre-temizligi-yapildi

TÜM DÜNYADA 169 ÜLKEDE VE BATTALGAZİ’DE AYNI ZAMANDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Başkan Güder: “Temiz toplum ve temiz çevre için el ele verelim” Let’s Do It!(Haydi Yapalım!)” çevre temizliğine farkındalık hareketi 169 ülke ile eş zamanlı olarak 81 ilde ve binlerce noktada gerçekleştirildi. Bu etkinliğe Malatya’da ise Battalgazi Belediyesi Orduzu Tabiat parkında yaptığı çöp toplama etkinliği ile katkı verdi. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşların katılımı ile Orduzu tabiat parkındaki çöpler toplandı ve gelecek nesillere çevre bilinci kazandırmak hedeflendi.

ayni-anda-5-hastaya-karaciger-nakil-operasyonu-basariyla-tamamlandi

Aynı Anda 5 Hastaya Karaciğer Nakil Operasyonu Başarıyla Tamamlandı

Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinden, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için eş zamanlı organize edilen 5 karaciğer naklinin başarıyla tamamlandığı bildirildi. Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde 10 ayrı odada 36'sı cerrah 100'ün üzerinde personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlar yaklaşık 13 saat sürdü. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Karaciğer Nakli Enstitüsü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, ameliyatların başarıyla tamamlandığını belirtti.