canlı yayın
vali-aydin-barus-huzurevi-yasli-bakim-merkezini-ziyaret-etti

Vali Aydın Baruş Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş 2020 yılının ilk ziyaretini Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine beraberindeki heyetle birlikte ziyaret yaptı.

kanatli-hayvan-et-ureticileri-birliginden-vali-aydin-barusa-ziyaret

Kanatlı Hayvan Et Üreticileri Birliğinden Vali Aydın Baruş’a Ziyaret

Malatya kanatlı hayvan eti üreticileri birliği Başkanı Serdar Yıldız beraberinde yönetim kuruluyla birlikte Malatya valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti. Valilik ziyaretinde Malatya kanatlı hayvan eti üreticileri birliği Yönetim Kurulu başkanı Serdar Yıldız tarafından Kanatlı Hayvan eti Üreticileri Birliğinin yaptığın çalışmalar hakkında Malatya valisi Aydın Baruş’a bilgi verdi.

vali-aydin-barus-yapimi-devam-eden-tesisleri-inceledi

Vali Aydın Baruş Yapımı Devam Eden Tesisleri İnceledi

Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapımı devam eden tesisleri inceledi. İncelemeye Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Şube Müdürleri, Mühendisler ve firma yetkilileri katıldı. Ziyaret İl Müdürlüğü Kompleksinde bulunan Merkez Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve yapımı devam eden Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile başladı.

genc-isadamlarimizin-dusunceleri-yolumuzu-aydinlatiyor

Genç İşadamlarımızın Düşünceleri, Yolumuzu Aydınlatıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından gerçekleştirilen 'Dost Meclisi' toplantısında genç sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Malatya ve Yeşilyurt’un ekonomik yapısı, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

vali-aydin-barus-restorasyonu-devam-eden-yesilyurt-konaklarini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, RESTORASYONU DEVAM EDEN YEŞİLYURT KONAKLARINI İNCELEDİ

“Ecdat Yadigârı Tarihi Eserlerimize Sahip Çıkıyoruz” Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Belediyesi tarafından restorasyonu devam eden Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceleyip, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler aldı.

malatya-valisi-sayin-aydin-barusun-kurban-bayrami-kutlama-mesajlari

MALATYA VALİSİ SAYIN AYDIN BARUŞ’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI

Yoksulların, muhtaçların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-i rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların nihayete erdirildiği bayramlar, dayanışma ve yardımlaşma ve birlikte yaşama kültürümüzün güçlendirilmesine emsalsiz katkılar sağlayan müstesna günlerdir.

millet-serefi-onuru-bagimsizligi-ezani-bayragi-ve-vatani-icin-mucadele-eden-kahramanlari-asla-unutamaz--vali-aydin-barus-15-temmuz-darbe-kalki

Millet, Şerefi, Onuru, Bağımsızlığı, Ezanı, Bayrağı ve Vatanı İçin Mücadele Eden Kahramanları Asla Unutamaz Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.

vali-aydin-barus-arguvanda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Arguvan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Arguvan ilçesi Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

vali-aydin-barusun-kadir-gecesi-tebrik-mesaji

VALİ AYDIN BARUŞ’UN KADİR GECESİ TEBRİK MESAJI

Zaman ve vakit, içinde yaşanan olayların önemi nispetinde kıymet kazanır. Üç aylar diye bildiğimiz mukaddes zaman diliminde kutladığımız mübarek gecelerin sonuncusu olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin huzur ve sevincini yaşıyoruz.

vali-aydin-barus-hekimhanda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Hekimhan ilçesi Öğretmenevi Toplantı Salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

vali-aydin-barusun-19-mayis-ataturku-anma-ve-genclik-ve-spor-bayrami-kutlama-mesaji

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

19 Mayıs 1919, Türk Milleti'nin, kendisini bin yıllık yurdu olan Anadolu’dan ebediyen çıkarmak hülyasındaki emperyalist işgal güçlerine karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Ya istiklal, ya ölüm” parolasıyla kutlu bir kıyama kalktığı ve bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yurdun dört bir tarafına yayılmaya başladığı tarihtir.

100-yil-once-yakilan-istiklal-mesalesi-ulkemizi-ilelebet-aydinlatacak

“100 Yıl Önce Yakılan İstiklal Meşalesi Ülkemizi İlelebet Aydınlatacak”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan bağımsızlık hareketi, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılıp milli mücadelemizin zaferiyle sonuçlanmıştır. 100 yıl önce yakılan istiklal meşalesi ülkemizi ilelebet aydınlatacaktır” ded

vali-aydin-barusun-ramazan-ayi-kutlama-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ'UN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJLARI

Dua, ibadet, yardımlaşma ve dayanışma günlerini uhdesinde barındıran, On Bir Ayın Sultanı olan bir Ramazan Ayına daha ulaşmış bulunmanın engin huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

vali-aydin-barus-doganyol-ilcesindeki-depremzedeleri-ziyaret-etti

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti

Vali Aydın Baruş ve beraberindekiler, 04.04.2019 Perşembe günü saat: 20.31 sıralarında merkez üssü Elazığ ili Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem neticesi İlimiz Doğanyol ilçesinde depremden zarar gören kurum binaları ve depremzedeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

vali-barus-baskanliginda-bagimlilik-ile-mucadele-toplantisi-duzenlendi

VALİ BARUŞ BAŞKANLIĞINDA BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 yılı ilk değerlendirme toplantısı Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.

31-mart-sabahi-besmele-ile-ise-basliyoruz

31 MART SABAHI BESMELE İLE İŞE BAŞLIYORUZ

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın, seçime sayılı günler kala halktan aldığımız yoğun ilgi ve desteklerden dolayı 31 Mart ta Bismillah deyip işe koyulacağını belirtti.

tokatin-bes-yil-beklemeye-tahammulu-yok

TOKAT’IN BEŞ YIL BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarında il özel idaresi personelini ziyaret etti.

bilboardlarin-degil-gonullerin-adayi-aydin

BİLBOARDLARIN DEĞİL, GÖNÜLLERİN ADAYI AYDIN

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar

siz-islami-partisniz-dediler-kapattilar

SİZ İSLAMİ PARTİSNİZ DEDİLER KAPATTILAR

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına yeni mahallede milli görüş çizgilerini anlatarak devam etti.