canlı yayın
vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

vali-aydin-barusun-10-kasim-ataturku-anma-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ'UN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJLARI

10 Kasım 1938 günü ebedi âleme irtihal eden Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82 nci vefat yıldönümünde milletçe bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd etmekteyiz.

vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

ankara-valisi-vasip-sahin-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında bir süre karşılıklı yapılan sohbetin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş, Vali Şahin’i Malatya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

is-adami-aydinlar-gurkanin-davetiyle-ilk-defa-buyuksehirde

İŞ ADAMI AYDINLAR, GÜRKAN’IN DAVETİYLE İLK DEFA BÜYÜKŞEHİR’DE

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın davetiyle Malatya’ya gelen iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, yaptıracakları okul ile ilgili olarak Vali Aydın Baruş ile protokol imzaladı. Ünlü iş adamı hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınl

vali-aydin-barus-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Kent Belleğinin Korunması Adına Önemli Yatırımlar Yapılıyor” Malatya Valisi Aydın Baruş, Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel değerlerini turizme kazandırmak adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesindeki çalışmaları inceledi. Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesinin kent belleğinin korunması ve bölgenin turizme merkezine dönüştürülmesi bakımında çok önemli yatırımlarda bulunduğunu söyledi.

tumgeneral-halis-zafer-koc-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

vali-aydin-barusun-18-mart-sehitler-gunu-mesajlari

Vali Aydın Baruş'un 18 Mart Şehitler Günü Mesajları

Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 105’nci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

baskan-gurkan-ve-vali-aydin-barus-kalede-incelemelerde-bulundu

Başkan Gürkan ve Vali Aydın Baruş Kale’de incelemelerde bulundu

VATANDAŞIMIZIN DAİMA YANINDA OLDUK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte, Kale’de ilçesinde incelemelerde bulunup, Kale Kaymakam Vekili Nurullah Kaya’yı ziyaret ettiler.

vali-aydin-barus-yesilyurt-belediyesinin-yatirim-alanlarini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN YATIRIM ALANLARINI İNCELEDİ

“Bölgeye Değer Katan Örnek Yatırımlar” Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarı ile Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisini ziyaret ederek, faaliyetler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.

turk-kizilay-genel-muduru-dr-ibrahim-altan-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti

Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Umut Yalçın ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.