canlı yayın
avsardan-19-mayis-mesaji

AVŞAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

MHP Malatya Önceki İl Başkanı ve İş insanı R.Bülent Avşar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

avsardan-anneler-gunu-mesaji

AVŞAR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MHP Malatya önceki dönem İl Başkanı ve iş insanı Ramazan Bülent Avşar, Anneler Günü dolaysıyla yayımladığı mesajında “Hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğimiz, varlığımızı borçlu olduğumuz tüm annelerimizin Anneler Günü’nü, en kalbi duygularımla kutluyorum’ dedi.

avsardan-23-nisan-cocuk-bayrami-mesaji

Avşar’dan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

İş İnsanı ve siyasetçi R.Bülent Avşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, “Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’ncü kuruluş yıldönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

avsardan-samanli-ve-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

Avşar’dan Samanlı Ve İlhan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kendi iradesiyle MHP İl Başkanlığından istifa eden R.Bülent Avşar , MHP İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı ve Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

baskan-avsardan-mhp-kamp-degerlendirmesi

Başkan Avşar’dan MHP Kamp değerlendirmesi

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı tarafından MYK,MDK, Milletvekilleri ve İl Başkanlarını kapsayan 2020 yılına dair 2 günlük strateji toplantısını değerlendirdi.

baskan-avsardan-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN AVŞAR’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar 10 Ocak Gazeteciler günüyle ilgili mesaj yayımladı. Avşar mesajında şu ifadelere yer verdi.

baskan-avsardan-yeni-egitim-ogretim-yili-kutlama-mesaji

Başkan Avşar’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için kutlama mesajı yayımladı

avsardan-turkculuk-gunu-mesaj

Avşar’dan Türkçülük Günü mesaj

3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, "Türk Milleti'nin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarihin, 75. yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

baskan-avsardan-kuluncaka-ziyaret

Başkan Avşar’dan Kuluncak’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı MHP Kuluncak Belediye Başkanı olan Erhan Cengiz’i ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Kuluncak için yapabilecekleri projelerini hayata geçirmesi için bilgi alışverişinde bulundular

baskan-avsardan-kandil-mesaji

Başkan Avşar’dan Kandil Mesajı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Avşar, mesajında şu görüşlere yer verdi:

baskan-avsardan-cumhur-ittifaki-aciklamasi

Başkan Avşar’dan Cumhur İttifakı Açıklaması

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, cumhur ittifakı yerel seçimler öncesi bir yazılı açıklama yaparak, tüm belediye başkan adaylarına ve encümen adaylarına başarılar diledi.