canlı yayın
avsar-hayirli-ve-bereketli-kurban-bayramlari-dilegiyle

Avşar: Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle

MHP Malatya Önceki İl Başkanı R.Bülent Avşar Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında şu ifadelere yer verd

avsar-yalniz-birakilmadi

Avşar yalnız bırakılmadı

MHP Önceki Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar babası Ahmet Avşar'ı ebediyete uğrurladı

avsardan-19-mayis-mesaji

AVŞAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

MHP Malatya Önceki İl Başkanı ve İş insanı R.Bülent Avşar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

avsardan-engelliler-haftasi-mesaji

AVŞAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

AVŞAR: GÖNÜLLERDEKİ ENGELLERİ KALDIRIP DERTLERİNE DEVAM OLALIM MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı ve İş İnsanı R.Bülent Avşar 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında; Engellileri Koruma Millî Koordinasyonu Kurulu, haftanın değerlendirilmesi için program hazırlamıştır.Bu proğram kapsamında,

avsardan-anneler-gunu-mesaji

AVŞAR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MHP Malatya önceki dönem İl Başkanı ve iş insanı Ramazan Bülent Avşar, Anneler Günü dolaysıyla yayımladığı mesajında “Hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğimiz, varlığımızı borçlu olduğumuz tüm annelerimizin Anneler Günü’nü, en kalbi duygularımla kutluyorum’ dedi.

avsardan-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

Avşar'dan 3 Mayıs Milliyetçiler günü mesajı

Önceki MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

avsardan-23-nisan-cocuk-bayrami-mesaji

Avşar’dan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

İş İnsanı ve siyasetçi R.Bülent Avşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, “Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’ncü kuruluş yıldönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

avsar-davamin-partimin-ve-liderimin-emrindeyim

Avşar: Davamın Partimin ve Liderimin emrindeyim

MHP İl Başkanlığı görevini kendi isteği ile bırakarak, bayrak yarışında Mesut Samanlı'ya yerini bırakan Ramazan Bülent Avşar gündeme dair açıklamalarda bulundu.

avsardan-samanli-ve-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

Avşar’dan Samanlı Ve İlhan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kendi iradesiyle MHP İl Başkanlığından istifa eden R.Bülent Avşar , MHP İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı ve Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

mhp-malatya-il-baskani-bulent-avsar-il-baskanligindan-istifa-etti

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, İl Başkanlığından İstifa Etti

Değerli hemşerilerim yol yürümekten şeref duyduğum dava arkadaşlarım; kutsallığına inandığım ve onurla şerefle yürüttüğüm Malatya İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanım Liderim Sn. Devlet Bahçeli beyden aldığım müsaade ile bugün itibariyle bırakıyorum. Şunu belirtmek isterim ki; her zaman davamın, liderimin ve teşkilatımın emrinde olacağım. Son nefesime kadar da bu dualı ve mübarek davamıza ayrıca liderime ve teşkilatıma sadakatla bağlı kalacağım

baskan-avsar-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

Başkan Avşar, Depremden Hasar Gören Doğanyol Ve Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hasar tespit çalışmaları devam ederken MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti

baskan-avsardan-mhp-kamp-degerlendirmesi

Başkan Avşar’dan MHP Kamp değerlendirmesi

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı tarafından MYK,MDK, Milletvekilleri ve İl Başkanlarını kapsayan 2020 yılına dair 2 günlük strateji toplantısını değerlendirdi.

baskan-avsardan-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN AVŞAR’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar 10 Ocak Gazeteciler günüyle ilgili mesaj yayımladı. Avşar mesajında şu ifadelere yer verdi.

mhp-malatya-il-baskani-rbulent-avsar-2020-turkiyenin-toparlanma-silkinip-ayaga-kalkma-yili-olmalidir

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, "2020, Türkiye'nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır.

Avşar, yeni yıl mesajında, milletçe yeni bir yıla girildiğini, taze ve yepyeni umutlara kapı aralandığını belirtti. Türkiye düşmanlarının her vasıtayı kullanarak hınçla, nefretle, öfkeyle saldırıya geçtiği 2019 yılının aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun canlanmasına, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadele edilmesine vesile olduğunu aktaran Avşar, "Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir." açıklamasını yaptı.

baskan-avsarin-mehmet-akif-ersoyun-83-olum-yil-donumu-mesaji

Başkan Avşar'ın Mehmet Akif Ersoy’un 83. Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , İstiklal Marşımızın yazarı M.Akif Ersoy'un ölümünün 83.ncü yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Avşar mesajında; Aziz milletimizin ruh dünyasını en güzel biçimde yansıtan, var olma mücadelesindeki çelikleşmiş imanını sinesinde taşıyan bir mücadele adamı olan Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 83. yıldönümünde şükran ve dua ile anıyoruz.

malatyaspor-taraftarlar-derneginden-baskan-avsara-ziyaret

Malatyaspor, Taraftarlar, Derneğinden, Başkan, Avşar’a ,Ziyaret

Malatyaspor taraftarlar Dernek Başkanı Ender Kaya ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret etti.

avsar-dogu-turkistan-turklugun-kerbelasidir

Avşar: Doğu Türkistan Türklüğün Kerbelası’dır

MHP Malatya İl Kadın Kolları’nın düzenlediği ,’Doğu Türkistan’ adlı resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Proğrama, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya, Minibüscüler ve Umumi Servisciler Oda Başkanı Mesut İnce, Kamusen ve Türk Eğitim Sendikası Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, Turkav İl Başkanı Muhsin Yiğit ,Türk Büro Sendikası Şube Başkanı Niyazi Kara, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş,MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

baskan-avsarin-3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

Başkan Avşar'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ın, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

mhp-il-baskani-avsar-arguvan-belediyesinin-etkinligi-boluculuge-mi-hizmettir

MHP İl Başkanı Avşar: Arguvan Belediyesi'nin Etkinliği Bölücülüğe mi Hizmettir?

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Ahmet Kaya ile ilgili Malatya’da gelişen olaylara ve etkinliklere sert tepki göstererek, Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ülke sevdalısı vatandaşlarımızı derinden üzmüştür dedi.

avsar-kimse-ahmet-kayayi-masum-gostermesin

Avşar, ‘Kimse Ahmet Kaya’yı Masum Göstermesin’

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Ahmet Kaya ile ilgili Malatya’da gelişen olaylara ve etkinliklere sert tepki göstererek, Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ülke sevdalısı vatandaşlarımızı derinden üzmüştür dedi. Başkan Avşar yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;