AKP
AKP
bahceli-askeri-basari-siyaseten-tasdik-edilmeden-kurulacak-her-masa-tavizdir

Bahçeli, askeri başarı siyaseten tasdik edilmeden kurulacak her masa tavizdir.

Azerbaycan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti devlet tanımı ile ayrı olabilir, coğrafyalar farklı da olabilir ama biz bir millet gövdesinin ayrı kollarıyız.

eski-asker-hastanesi-yikilip-adliye-sarayi-yapilacak

Eski Asker Hastanesi yıkılıp Adliye Sarayı yapılacak

BÜYÜKŞEHİR’İN İHALESİNE YOĞUN İLGİ Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşiltepe’deki eski Asker Hastanesinin yıkım ihalesi düzenlendi. Yoğun ilgi gören ihaleye il içi ve dışından 66 firma katıldı

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

gurkandan-sehit-askerler-icin-taziye-mesaji

GÜRKAN’DAN ŞEHİT ASKERLER İÇİN TAZİYE MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terör saldırısı sonucu şehit olan Malatyalı P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım ve P. Söz. Er Mustafa Ahmet Demir için taziye mesajı yayımladı.

asker-sevk-yerleri-ve-tarihleri-belirlendi

Asker sevk yerleri ve tarihleri belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, er ve erbaşların, bedellilerin, yedek subay ve astsubay adaylarının askerlik yerlerinin ve sevk tarihlerinin 28 Mayıs, sevk tarihlerinin de 5 Haziran olacağını duyurdu.

islam-ulkeleri-akademisyenler-birligi-kahraman-askerlerimizin-yanindayiz

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği 'Kahraman Askerlerimizin Yanındayız'

Asırlardır insanlık değerlerine saygılı olan, dünyanın huzur ve güvenliği için zorluklara göğüs gererek özverili çalışmalar yapan, İslam medeniyetinin en önemli hizmetkarı olan Türk Milleti, en son kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile de bu çalışmalarına devam etmektedir.

gerekirse-askeri-kamuflaj-da-giyeriz

Gerekirse Askeri Kamuflaj da Giyeriz.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi başkan ve yardımcıları ile birlikte Suriye sınırında görev yapan askeri personel, emniyet ve sağlık personelleri ve diğer kamu çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

kalp-krizi-sonucu-vefat-eden-asker-topraga-verildi

KALP KRİZİ SONUCU VEFAT EDEN ASKER TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Piyade Uzman Çavuş Ali Tiryaki Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı

mhp-millet-vekili-fendoglu-yilbasi-gecesi-gorev-basindaki-polis-ve-askerleri-ziyaret-etti

MHP MİLLET VEKİLİ FENDOĞLU YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDAKİ POLİS VE ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Mhp Malatya Millet vekili Mehmet FENDOĞLU yıl başı gecesi görev başındaki polis ve asker kontrol noktalarını ziyaret ederek bu zor ve kutsal görevi yerine getiren güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayıp başarılar diledi.

yureklerin-daglandigi-gun-22-12-1914-

YÜREKLERİN DAĞLANDIĞI GÜN 22/12/1914

VATAN İÇİN BİR GECEDE 90 BİN GENÇ DONARAK ŞEHİT OLDU

-abdestli-darbe-tesebbusu

ABDESTLİ DARBE TEŞEBBÜSÜ

Her zaman diyorum: Halkın gücünü aşacak hiçbir güç yoktur. Yeter ki halk, kandırılmasın.

vatan-size-emanet-

VATAN SİZE EMANET

Futbol müsabakasında tribünde maç izleyen seyircilerin çoğu, hakem, sporcu, teknik heyet olurlar. Verilen karara itiraz eder, futbolcu gol kaçırınca şöyle vuracaktı der, kimi takımın oyununu beğenmez tribünden taktik verir.