AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-sivas-yoluyla-ankara-asfalti-arasinda-ki-baglanti-yolunu-aciyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİVAS YOLUYLA ANKARA ASFALTI ARASINDA Kİ BAĞLANTI YOLUNU AÇIYOR

“Alternatif Yol Güzergâhları Açarak Trafik Yükünü Hafifletiyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yakınca mahallemiz sınırları içerisinde bulunup, Sivas yoluyla Ankara yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan alternatif yol güzergahını açmak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Buradaki yolu açarak bölgedeki trafik yükünü hafifleteceğiz.” diye konuştu

baskan-gurkan-ilce-ziyaretlerine-devam-ediyor-puturge-poskirana-40-km-asfalt-serimi-gerceklestirildi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR PÜTÜRGE/POSKIRAN’A 40 KM ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi. 7 mahallenin ortak kullandığı 40 Km’lik yolda asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Gürkan, “MASKİ ve Yol Asfalt ekiplerimiz ilçelerimize çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.” Dedi.

battalgazi-belediyesi-ekiplerinin-asfalt-mesaisi-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ EKİPLERİNİN ASFALT MESAİSİ SÜRÜYOR

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımın sağlanması amacıyla asfalt serme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında son olarak ekipler, Orduzu mahallesinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

buyuksehir-kirsalda-4-mahallenin-grup-yolunu-asfaltladi

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA 4 MAHALLENİN GRUP YOLUNU ASFALTLADI

40 KM’ LİK ÇİVRİL, SADIKLI, EPREME, FETHİYE YOLUNDA SONA GELİNDİ Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’da 40 Km’lik Çivril, Sadıklı, Epreme, Fethiye grup yolunda yapılan çalışmalarda sona geldi. Bölge halkının ulaşımını rahatlıkla sağlaması için yapılan çalışmalarla birlikte Yazıhan ilçesinin önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturulmuş oldu.

gulumusagi-mahallesi-ilk-kez-asfalt-ile-tanisti

GÜLÜMUŞAĞI MAHALLESİ İLK KEZ ASFALT İLE TANIŞTI

Battalgazi İlçesi’ne bağlı Gülümuşağu mahallesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 16 Km’lik yolda genişletme ve asfalt serimi işlemleri yaptı. 12 kırsal yerleşim yeri ile ulaşımı sağlayan yol, ilk defa asfalt ile buluştu.

hekimhan-sanayi-sitesi-asfalta-kavustu

HEKİMHAN SANAYİ SİTESİ ASFALTA KAVUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan İlçesine yapılan hizmetler ve çalışmaların son durumlarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, uzak yakın demeden Malatya’nın her noktasını belli bir standarda taşıyacaklarını söyledi.

battalgazide-asfaltsiz-yol-kalmayacak

BATTALGAZİ’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Battalgazi Belediyesi bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskimalatya Meydanbaşı Mahallesi genelinde toplam 8 km’lik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için bu göreve talip olduk” dedi.

yesilyurt-belediyesi-asfalt-seferberligi-kapsaminda-hizmetlerini-genisletti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘ASFALT SEFERBERLİĞİ’ KAPSAMINDA HİZMETLERİNİ GENİŞLETTİ

“Yeşilyurt’u Doğru Bir Bakış Açısı Ve Kalıcı Yatırımlarla Geleceğe Hazırlıyoruz” Gedik Mahallesinde gerçekleşen tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u doğru bir bakış açısı ve kalıcı yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını söyledi.

battalgazi-belediyesi-asfalt-calismalarini-surduruyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER, “SELÇUKLU MAHALLEMİZ ÖRNEK MAHALLEMİZDEN BİRİ” Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Selçuklu Mahallesinde başlatmış olduğu sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

karagoz-mahallesi-uzun-yillar-sonra-asfalta-kavustu

KARAGÖZ MAHALLESİ UZUN YILLAR SONRA ASFALTA KAVUŞTU

GÜDER: “VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karagöz Mahallesinde gerçekleştirilen Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, “Hedefimiz 2021 yılı içerisinde asfaltsız yolumuzun kalmaması” dedi.