canlı yayın
8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglikcilarin-yuzu-gulsun-artik

#Sağlıkçıların Yüzü Gülsün Artık

Sağlık çalışanlarının seslerini duyurmak, yaşadıkları sorunların çözümü için yetkilileri harekete geçirmek amacıyla burada toplanmış bulunuyoruz. Ve ülkemizin dört bir yanında tüm teşkilatımızla aynı haykırışta bulunuyoruz.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

ak-parti-kadin-kollari-il-baskanligina-ozlem-pelitoglu-atandi

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığına Özlem Pelitoğlu atandı

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığına Özlem Pelitoğlu tandı

agbaba-bitirin-artik-binlerce-ogrencinin-okul-cilesini

Ağbaba; 'Bitirin Artık Binlerce Öğrencinin Okul Çilesini'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “yapımı yılan hikayesine dönen Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki okul projesiyle ile ilgili “Bitirin artık binlerce öğrencinin okul çilesini” dedi.

artik-millet-basinin-caresine-baksin-diyen-bir-devlet-yok

“Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok”

Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vefa Sosyal Destek Gruplarının önemli bir görev yaptığını ifade ederek, “Vefa Sosyal Destek Grupları, muhteşem ve kutsal bir iş yapıyor” dedi. Milletvekili Çalık, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırıyla ilgili “Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız. Vefa Destek Grubu’ndaki evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı.

cinde-flas-yasak-karari-artik-bu-hayvanlari-yiyemeyecekler

ÇİN'DE FLAŞ YASAK KARARI ARTIK BU HAYVANLARI YİYEMEYECEKLER

Çin’in Wuhan kentinde bir hayvan pazarından çıktığı iddia edilen corona virüsü nedeniyle tüm dünyada binlerce insan hayatını kaybetti. Salgından sonra ülkenin Shenzhen şehrinde flaş bir yasak kararı alındı. Karara göre, köpek ve kedi eti satışı ve tüketimi 1 Mayıs’tan itibaren yasaklanıyor. 12 dakika önce

calik-artik-gercekten-buyuk-ve-guclu-bir-turkiye-var

Çalık: “Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Savaş olduğunda da Türkiye görevini yerine getiriyor, deprem olduğunda da gereğini yerine getiriyor, virüs hastalık olduğunda da gereğini yerine getiriyor. Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var.” dedi. Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Çalık, AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, burada İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve partililerle bir araya geldi. Çalık. “Bizim davamız milletin davası, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası. Hepimiz bu davaya sahip çıkacağız. Ülkemiz ve milletimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

elektrik-arizasini-tespitte-artik-kopekler-devrede

Elektrik arızasını tespitte artık köpekler devrede

Özel eğitimli dedektör köpekler Lady ve Carlos, koklayarak 2 dakika gibi kısa bir sürede yer altında meydana gelen elektrik arızasını buluyor. Hassas burunlarıyla, elektrik arızalarını yüzde 90 oranında doğru tespit eden yetenekli köpekler, yanık kablo koklatılarak 6 ayda eğitildi.

vali-gul-gaziantep-markasi-artik-aranilan-markalardan-oldu

Vali Gül, “Gaziantep markası artık aranılan markalardan oldu”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, (MHGF) Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON), ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen PENTEX 9. Penye Tekstil ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Vali Gül, burada Gaziantep markalarının artık aranılan markalardan olduğunu söyledi.

almanya-schengen-vizesi-icin-basvurular-artik-malatyadan-yapilaca

Almanya Schengen vizesi için başvurular artık Malatya’dan yapılaca

Mart ayı içerisinde çalışmalarına başlanılan ve Almanya Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau ve İDATA yetkili Müdürleri ile Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Vize ofisinin 16 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başvuruları almaya başlayacağını ifade etti.

keskinden-esnaf-gezisi-secim-derdi-bitti-artik-gecim-derdi-baslasin

Keskin’den esnaf gezisi, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ramazan ayın nedeniyle esnafları ziyaret ederek, Ramazan aylarını tebrik edip, genel durumları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Piyasada sıkıntı olduğunu belirten Keskin, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın” dedi.

fendoglu--vize-islemleri-artik-malatyada-yapilacak

"Fendoğlu ; Vize İşlemleri artık Malatya'da yapılacak."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu,Malatya ticaret ve sanayi odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Almanya Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau, İDATA yetkili Müdürleri ticaret ve sanayi odasından gerçekleştirilen toplantıda vize işlemlerinin Malatya'da yapılması için istişarelerde bulundu.

turk-milleti-artik-uyanmalidir

TÜRK MİLLETİ ARTIK UYANMALIDIR

TBMM’nin son Genel Kurul çalışmalarında Grup önerisinde Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru, yapmış olduğu konuşmada Son günlerde Irak Türklerine, Suriye Türklerine ve Doğu Türkistan Türklerine karşı saldırılar artmış, katliamlar yapılmaya başlandığını belirtti.