canlı yayın
maski-arapgirde-19-mahallenin-icme-suyu-sorununu-cozuyor

MASKİ ARAPGİR’DE 19 MAHALLENİN İÇME SUYU SORUNUNU ÇÖZÜYOR

MASKİ, Arapgir’in altyapı sorunlarını çözmeye devam ediyor. Arapgir’e 1 adet 1500 tonluk, 2 adet 200 tonluk, 1 adet 50 tonluk içme suyu deposu yapılıyor.

kooperatifcilik-otobusu-arapgirde

Kooperatifçilik Otobüsü Arapgir’de

Ticaret Bakanlığı tarafından kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak amacıyla yeniden yola çıkan “Kooperatifçilik Otobüsü” Arapgir’e geldi

maskeli-bisiklet-arapgirde

MASKELİ BİSİKLET ARAPGİR’DE

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 6 Temmuz'da ilimize yapmış olduğu ziyaret sırasında başlatılan ve halk tarafından beğeni toplayan "4 Günde 44 Bisikletli Gönüllü Gençle 44 Bin Maske Dağıtımı" projesi yapılan faaliyetlerle amacına ulaştı. Halkın ve gençlerin yoğun talebi nedeniyle projeye ilçelerde de devam etme kararı verildi

saadet-partisinden-arapgire-ziyaret

SAADET PARTİSİNDEN ARAPGİRE ZİYARET

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Teşkilat Çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesine bir ziyarette bulundu.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-anneler-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, mesajında annelerin haklarının asla ödenilemeyeceğini vurgulayarak, "Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır

arapgir-belediyesi-vatandaslara-dagitmak-uzere-muhtarlara-maskeleri-teslim-etti

ARAPGİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAĞITMAK ÜZERE MUHTARLARA MASKELERİ TESLİM ETTİ

Arapgir Belediyesi koronovirüs tedbirleri kapsamında maske ve dezenfektan dağıtımlarını sürdürüyor. Korona virüs salgını sürecinde maske ihtiyacını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Arapgir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

dogansehir-darende-arapgir-akcadag-kaymakamlari-asaleten-atandi

Doğanşehir Darende Arapgir-Akçadağ kaymakamları asaleten atandı

Kaymakamların asaleten atandığına dair kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglunun-ramazan-ayi-mesaji

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU'NUN RAMAZAN AYI MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ramazan Ayının Başlangıcı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı

arapgirde-bin-500-dut-fidani-toprakla-bulustu

Arapgir'de Bin 500 Dut Fidanı Toprakla Buluştu

Arapgir Belediyesi, “Yeşil Arapgir” hedefine emin adımlarla ilerliyor. Daha yeşil bir ilçe ve daha yaşanabilir bir gelecek için sürdürülen ağaçlandırma seferberliği kapsamında ilçe genelinde bin 500 adet dut fidanı dikildi.

arapgir-ilcesi-buyuksehir-belediyesi-trafindan-dezenfekte-edildi

ARAPGİR İLÇESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAFINDAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Koranavirüs’ün ülkemizde görülmesi ile birlikte birçok tedbir alarak çalışmalarını yoğunlaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi dezenfekte çalışmaları ile ilçelerde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

arapgirspor-sahipsiz-degildir-

Arapgirspor Sahipsiz Değildir !

Maçın başlama düdüğünden itibaren maçın orta hakemi Deniz Sercan Akgül taraflı yönetimini sergilemeye başladı. Henüz maçın ilk yarısı oynanırken Aydın Alataş'a yedek kulübesinde pozisyona itirazı sonrası ağır şekilde direkt kırmızı kart ile saha kenarına gönderen Akgül, ilk yarı bitene kadar adeta sarı kartları havada uçuşturdu.

istanbuldaki-tanitim-gunlerine-arapgir-damgasi

İSTANBUL'DAKİ TANITIM GÜNLERİNE ARAPGİR DAMGASI

Malatya Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen 3. Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri etkinliğine Arapgir damgasını vurdu. İstanbul Yenikapı'da devam eden 3. Malatya Tanıtım Günleri'nde yer alan Arapgir Belediyesinin standı büyük ilgi gördü.

rektor-karabulut-arapgir-uzumunun-kanseri-onleme-etkisi-diger-uzumlere-gore-10-kat-fazla

Rektör Karabulut, “Arapgir üzümünün kanseri önleme etkisi diğer üzümlere göre 10 kat fazla”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Arapgir Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Bağbozumuna katılan Rektör Prof Dr. Karabulut, “Arapgir pekmezi ile diğer illerin üzüm pekmezlerini kıyaslamıştık, hangi açıdan respiratör açıdan. Respiratör açısından inanın bir nevi Arapgir üzümünde bulunan respiratör miktarı olarak neredeyse 7-10 kat yükseklikte diğer illerin üzümlerine göre.” dedi.

arapgir-belediye-baskani-comertoglundan-bayram-mesaji

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI CÖMERTOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

magefin-16-kitap-okuma-etkinligi-arapgirde-duzenlendi

MAGEF’İN 16. KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ ARAPGİR’DE DÜZENLENDİ

Malatya Gençlik Federasyonu ‘Gençler Kitap Okumada Buluşuyor’ kapsamında 16. etkinliği ilçemizde düzenledi. MAGEF Başkanı Ramazan Yavuz Kitap Okuma etkinliği ile ilgili şunları söyledi: “Malatya Gençlik Federasyonu olarak Malatya’da kitap okuma seferberliği başlattık.

arapgirkemaliyeagin-tanitim-gunleri

Arapgir,Kemaliye,Ağın tanıtım günleri

Yukarı Fırat Havzasında bulunan Arapgir Kemaliye ve Ağın ilçelerinin ortaklaşa kurdukları dernek olan AKADER tarafından 12-13-14 Temmuz tarihleri arasında Malatya Park Avm de tanıtım günleri düzenlendi.

cekul-vakfindan-gelen-heyet-arapgirde-incelemelerde-bulundu

ÇEKÜL VAKFINDAN GELEN HEYET ARAPGİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarihi Kentler Birliğinin desteğiyle ÇEKÜL Vakfı tarafından yürütülen Yaşayan Kırsal Miras Programı 2019 yılında başladı. Program kapsamında Mayıs ayının ilk haftası Malatya’da Hekimhan Basak, Malatya Onar ile Erzincan Ocak, Apçağa ve Sırakonaklar köyleri ziyaret edildi.

arapgir-formasiyla-portekizde-yarisacak

ARAPGİR FORMASIYLA PORTEKİZ’DE YARIŞACAK

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret eden Eda Kınacı Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi’nde hemşirelik yapıyor ve aynı zamanda maraton koşucusu. Çeşitli koşulara katılarak önemli dereceler elde etmiş ve şimdi de 26 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Portekiz’de yapılacak olan Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası’nda Arapgir Formasıyla yarışaca

fendoglu-bolge-belediye-baskanlari-ile-turizmi-canlandirmak-icin-yapilacak-projeler-hakkinda-istisarede-bulundu-

"FENDOĞLU BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TURİZMİ CANLANDIRMAK İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA İSTİŞAREDE BULUNDU."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Arapgir ilçesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ile bölgenin Turizm potansiyelini canlandıracak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-tesekkur-yemegi-verdi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu teşekkür yemeği verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Arapgir Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Başkan Cömertoğlu seçilmesi nedeniyle teşekkür yemeği verdi.