AKP
AKP
malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

lce-milli-egitim-mudurleri-toplantisi-arapgirde-gerceklestirildi

lçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Arapgir’de Gerçekleştirildi.

İlçelerimizdeki eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Arapgir ilçesinde gerçekleştirild

arapgir-kohnu-uzumu-esenlik-super-marketlerde

ARAPGİR KÖHNÜ ÜZÜMÜ ESENLİK SÜPER MARKETLER’DE

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor. Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor.

arapgirde-kilitli-parke-tasi-doseme-calismalari-suruyor

ARAPGİR’DE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arapgir’de kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor Arapgir Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İpekçi Sokakta alt yapı çalışmaların tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

arapgir-mor-reyhaninin-urun-yelpazesi-genisliyor

Arapgir Mor Reyhanının Ürün Yelpazesi Genişliyor

ŞİFA KAYNAĞI.. ŞİMDİ DE MARMELAT VE SALÇASI YAPILIYOR.. Arapgir Belediyesi’nin diğer coğrafyalarda yetiştirilen reyhan bitkisinden çok farklı olduğu tespit edilen ‘Arapgir Mor Reyhan’ının geliştirilmesi, yetiştirilmesi, kadınlar başta olmak üzere Arapgir halkına ekonomik katkı sağlaması için 5 yıl önce başlattığı projelerine yenilerini ekliyor. Önce çay, sonra şerbet olan ve birçok üründe değerlendirilen mor reyhan, kadınların elinin değmesiyle birlikte şimdi de marmelat ve salça haline dönüşüyor.

arapgirin-cehresi-degisiyor

Arapgir’in çehresi değişiyor

Reyhan kokulu ilçeye 204 konut, 13 dükkan, 51 villa yapılıyor Arapgir’in yeni bir çehreye kavuşması ve konut ihtiyacının karşılanması adına hayata geçirilen proje kapsamında 204 konut, 13 dükkan, 51 villa yapılacak.

arapgirde-covid-19-denetimleri-devam-ediyor

ARAPGİR’DE COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Arapgir’de kapsamlı Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir’de yaşayanların Covid-19 önlemlerine duyarlı olduğunu belirtti.

arapgir-kayaarasi-kanyonu-bu-seferde-okculari-agirladi

Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı

Her yıl yaz ayları ile birlikte bir çok sporcunun tercih ettiği mekanlar arasında öncülüğünü koruyan Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı.