canlı yayın
bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

almanya-corona-viruse-iyi-geldigi-soylenen-bu-ilaci-konusuyor-

ALMANYA CORONA VİRÜSE İYİ GELDİĞİ SÖYLENEN BU İLACI KONUŞUYOR

ABD, Almanya ve Danimarka'da yapılan testler sonucunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinde etkili olabileceği düşünülen Remdesivir ilacıyla ilgili umut verici haberler gelmeye devam ediyor.

yesilyurt-kent-konseyi-uluslararasi-kent-konseyleri-calisma-gruplari-projesiyle-almanyada

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ ‘ULUSLARARASI KENT KONSEYLERİ ÇALIŞMA GRUPLARI’ PROJESİYLE ALMANYA’DA

“Her Alanda Yaptığımız Çalışmalarla Yeşilyurt’u 2023’e Hazırlıyoruz ” Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Avrupa Birliği Sivil Düşün’ programı kapsamında başlattığı ‘Uluslararası Kent Konseyleri Çalışma Grupları’ projesi çerçevesinde; Almanya’nın Hessen bölgesinde bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

almanya-schengen-vizesi-icin-basvurular-artik-malatyadan-yapilaca

Almanya Schengen vizesi için başvurular artık Malatya’dan yapılaca

Mart ayı içerisinde çalışmalarına başlanılan ve Almanya Büyükelçiliği Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau ve İDATA yetkili Müdürleri ile Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Vize ofisinin 16 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başvuruları almaya başlayacağını ifade etti.