canlı yayın
keskin-vakiflardan-indirim-beklerken-zam-yapildi-hayal-kirikligi-yasiyoruz

Keskin: Vakıflardan indirim beklerken zam yapıldı, hayal kırıklığı yaşıyoruz

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaf ve sanatkar için başlatmış olduğu destek ve katkı uygulamasına Vakıflar Genel Müdürlüğünün de dahil olmasını talep ettiklerini bildirerek, “Vakıflar Genel Müdürlüğü henüz harekete geçmediği gibi, esnaflarımızın kira bedellerine zam yapmıştır. İndirim ve destek beklerken Vakıflar Genel Müdürlüğü 2021 yılı için zam uygulamasını hayata geçirmiştir. Sayın Cumhurbaşkanına rağmen 2021 yılı için zam yapılması bizde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır” dedi.

sayin-valimizin-12-mart-istiklal-marsinin-kabul-edildigi-gunu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-mesajlari

Sayın Valimizin 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajları

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve bin bir fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş en müstesna örneğidir.

mehmet-akif-ersoy-istiklal-marsini-kalemiyle-degil-yuregiyle-yazmistir

MEHMET AKİF ERSOY İSTİKLAL MARŞINI KALEMİYLE DEĞİL YÜREĞİYLE YAZMIŞTIR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mehmet Akif Ersoy’un ülkesi parçalanmak istenen bir milletin istiklal haykırışına ses olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, “Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamıştır.

makif-ersoyu-anma

M.Akif Ersoy'u Anma

Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince, Günler şu heyulayı da er geç silecektir. Rahmetle anılmak, ebediyet budur amma, Sessiz yaşadım, kim beni, nerden bilecektir?

baskan-dag-m-akif-ersoyu-iyi-anlamak

Başkan Dağ, M. Akif Ersoy’u İyi Anlamak

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, M. Akif Ersoy’u Vefatının 83. Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

baskan-avsarin-mehmet-akif-ersoyun-83-olum-yil-donumu-mesaji

Başkan Avşar'ın Mehmet Akif Ersoy’un 83. Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , İstiklal Marşımızın yazarı M.Akif Ersoy'un ölümünün 83.ncü yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Avşar mesajında; Aziz milletimizin ruh dünyasını en güzel biçimde yansıtan, var olma mücadelesindeki çelikleşmiş imanını sinesinde taşıyan bir mücadele adamı olan Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 83. yıldönümünde şükran ve dua ile anıyoruz.

baskan--erhan-cengiz-vefatinin-83ncu-yildonumunde-mehmet-akif-ersoyu-rahmet-ve-sukranla-andiklarini-belirterek--bir-mesaj-yayinladi-baskan-cengiz-mesajinda

Başkan Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında;

Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında; Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamış, istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış şair ve ilim adamlarının da büyük bir katkısı vardır. Milli mücadeleye katılıp ülkesinin bağımsızlığına kavuşması için halkı aydınlatmak görevini seve seve kabul eden, şiirleriyle bu ülkenin gerçek sahiplerine samimiyetle seslenen bir şair olan Mehmet Âkif, inancıyla sanatını bir arada tutabilmiş, sarsılmaz karakteriyle de toplum tarafından sevilmiş yakın tarihimizin en önemli şair ve düşünce adamlarından biridir.

baskan-samanlinin-mehmet-akif-ersoyun-83olum-yil-donumu-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'NIN MEHMET AKİF ERSOYU'N 83.ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Aziz milletimizin ruh dünyasını en güzel biçimde yansıtan, var olma mücadelesindeki çelikleşmiş imanını sinesinde taşıyan bir mücadele adamı olan Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 83. yıldönümünde şükran ve dua ile anıyoruz.

mhp-il-baskani-avsardan-makif-ersoy-aciklamasi

MHP İL BAŞKANI AVŞAR'DAN M.AKİF ERSOY AÇIKLAMASI

İlbaşkanı Bülent Avşar M.Akif Ersoyun 82 ölüm yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklama.

tokat-tashan-da-sorunlar-cozulemiyor

TOKAT TAŞHAN DA SORUNLAR ÇÖZÜLEMİYOR

Taşhana gelen insanlar üst kata çıkamamaktadır. Yaşlıların, Kadınların, Çocukların ve sakatların Taşhanın üst katına çıkma hakkının engellenmemesi gerekmektedir.