canlı yayın
saadet-partisi-malatya-il-baskanligi-aralik-ayi-il-divan-toplantisi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Divan Toplantısı

Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yaşar CANBAY ve Mahmut ARIKAN da katılım sağladı. Divan toplantısının açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan; " Yarım asırdan beri Milli Görüş davasını omuzlayan kıymetli teşkilat mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum. Biliyorsunuz ki güzel ülkemizin her konuda çok sıkıntılı günler geçirmekte olduğu bu zamanda Milli Görüş'e olan ihtiyaç her zamankinden daha şiddetli bir şekilde hissedilmektedir. Bu nedenle bugüne kadar gösterdiğimiz gayretlerin, fedakarlıkların çok daha fazlasını göstermemiz gereken olağanüstü süreçlerden geçtiğimizin bilincinde olmamız gerekmektedir." şeklinde konuştu.

yesilyurt-belediyesi-100-bin-adet-mevsimlik-cicek-uretimi-yapip-ek-bir-maliyetten-daha-kurtuldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 100 BİN ADET MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİMİ YAPIP, EK BİR MALİYETTEN DAHA KURTULDU

“Millet Bahçemiz ve Parklarımız, Mevsimlik Çiçeklerimizle Daha Prestijli Olacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşil Gıda Sera alanında üretimini yaptıkları 100 bin adet 7 farklı mevsim çiçek bitkisinin başta Beylerderesi Şehir Parkı ikinci etabındaki Millet Bahçesi olmak üzere park ve yeşil alanlara yeni güzellikler katacağını söyledi. Başkan Çınar, ihtiyaç duydukları ürünleri kendi imkanlarıyla yetiştirip belediye bütçesini kâra geçirdiklerini sözlerine ekledi.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

cumhuriyetimizn-97yili-kutlu-olsun-81-ilde-5-adet-cumhuriyet-cinari-fidesi-toprakla-bulusacak

CUMHURİYETİMİZN 97.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLDE 5 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyet'imizin 97. inci yılında ülke geneli 81 ilde gönüllülerimizce, ilkini, 10 yıl önce yaptığımız farklı bir kutlama yapacağız.

yesilyurt-belediyesi-emanet-carsida-236-bin-adet-temel-ihtiyac-malzemesinin-dagitimi-yapildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EMANET ÇARŞIDA, 236 BİN ADET TEMEL İHTİYAÇ MALZEMESİNİN DAĞITIMI YAPILDI

“Emanet Çarşımız, Gönül Belediyeciliği Yatırımlarına Örnek Gösteriliyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Nezih ve kaliteli alanlarının yanı sıra doğru planlama ve düzenli organizasyonuyla ‘Gönül Belediyeciliği’ yatırımlarına örnek gösterilen Emanet Çarşımızdaki sosyal yardımlardan yararlanan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bugüne kadar toplamda 236 bin adet temel ihtiyaç malzemesinin dağıtımında bulunduk.” diye konuştu.

21-adet-baraj-golune-5-milyon-adet-yavru-balik-birakilacak

21 Adet Baraj Gölüne 5 Milyon Adet Yavru Balık Bırakılacak.

Dsi 9. Bölge Müdürlüğü Tarafından, 21 Adet Baraj Gölüne 5 Milyon Adet Yavru Balık Bırakılacak.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

rabbim-sehitlerimizin-sahadetlerini-kabul-eylesin

RABBİM ŞEHİTLERİMİZİN ŞAHADETLERİNİ KABUL EYLESİN

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kurban Bayramı öncesinde şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlik ziyaretine; Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı Necmi İnce’de eşlik etti.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

saadet-partisinden-arapgire-ziyaret

SAADET PARTİSİNDEN ARAPGİRE ZİYARET

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Teşkilat Çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesine bir ziyarette bulundu.

baskan-guder-hizmet-bilincini-ibadet-bilinci-olarak-kabul-ettik

BAŞKAN GÜDER: “HİZMET BİLİNCİNİ İBADET BİLİNCİ OLARAK KABUL ETTİK”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park yapım çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

saadet-partisi-genclik-kollari-cevre-gunu

Saadet Partisi Gençlik kolları çevre günü

5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları-Sosyal İşler Başkanlığı tarafından çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla Turgut Özal Tabiat Parkı Mesire Alanında atık toplama çalışması gerçekleştirildi

battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

kadir-gecesini-ibadet-ve-dua-ile-gecirelim

“KADİR GECESİ’Nİ İBADET VE DUA İLE GEÇİRELİM”

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN KADİR GECESİ MESAJI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında Kadir Gecesi’ni tebrik ederken, “Sema kapılarının açıldığı, ellerin semaya döndüğü mübarek Kadir Gecesi’nde, şu zor günlerin geride kalması için, ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimiz için, kardeşliğimiz için, İslam âleminin bütünlüğü için, İslam coğrafyasında akan gözyaşı ve kanların durması için ve tüm insanlık için de dua edelim.” dedi.