canlı yayın
unlu-is-adami-tso-baskani-celik

Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Çelik

Açıklayamazsan, bir başka kuruluşu zan altına alarak servis yaptığın o belgenin altında kalıp EZİLİRSEN ve BAKIŞ GAZETESİ olarak belgeleriyle açıklama yaparsam sen ne yapacaksın Saygın, İtibarlı, Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Dr. Ali Çelik.

hayirsever-is-adami-sabri-gunata-ile-24-derslikli-okul-protokolu-imzalandi

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata ile 24 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Malatya Valiliği ile hayırsever arasında Malatya İli, Yeşilyurt İlçesinde tamamı yapılarak hibe edilecek olan, 24 derslik, Anadolu Lisesi İnşaatına ilişkin protokol düzenlendi.

is-adami-aydinlar-gurkanin-davetiyle-ilk-defa-buyuksehirde

İŞ ADAMI AYDINLAR, GÜRKAN’IN DAVETİYLE İLK DEFA BÜYÜKŞEHİR’DE

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın davetiyle Malatya’ya gelen iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, yaptıracakları okul ile ilgili olarak Vali Aydın Baruş ile protokol imzaladı. Ünlü iş adamı hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınl

tek-adamin-yanlislarini-tum-turkiye-oduyor

Tek Adamın Yanlışlarını Tüm Türkiye Ödüyor

Konuşmasına tek adam rejimini eleştirerek başlayan Ağbaba, Erdoğan’a sert ifadelerle yüklendi. Ağbaba, “AKP Genel Başkanı herşeyi en iyi bilen bir kişi. O dünyanın en büyük mimarı; nereye kaç katlı bina yapılacağına o karar veriyor. Dünyanın en büyük emlakçısı; hangi arsayı kime peşkeş çekeceğini en iyi o biliyor. O dünyanın en büyük Genel Yayın Yönetmeni; 10 gazeteye aynı manşeti attırabiliyor. O dünyanın en büyük kadın doğum uzmanı; kimin kaç çocuk yapacağına, nasıl yapacağına o karar veriyor. O her şeyi bilen birisi ama her şeyi yanlış biliyor, sürekli hata yapıyor. Tek adamlığın sonuçlarını hep beraber görüyoruz. Dış politikada da iç politikada da ekonomide de yargıda da tek adamlığın sonuçlarını görüyoruz. Tek adamın yanlışlarını Türkiye olarak biz ödüyoruz; on yıllar boyunca da maalesef ödemeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.