canlı yayın
yesil-gida-seracilik-alaninda-kis-donemi-icin-urun-cesitliligi-artirildi

YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA KIŞ DÖNEMİ İÇİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRILDI

“Sofralarımızdaki Doğal Lezzetlerin Sayısını Artırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘ Tarım Belediyeciliğinde Marka Olma’ hedefiyle hizmete sunulan Yeşil Gıda Seracılık alanında ürün çeşitliliğini artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında, malçlı üretim yöntemiyle domates, kıvırcık ve marul üretimine hız verildi.

malatya-cevre-yolunda-hiz-limitleri-artirildi

MALATYA ÇEVRE YOLUNDA HIZ LİMİTLERİ ARTIRILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos ayı toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

yesilyurtta-saglik-icin-hepimiz-icin-denetimleri-artirildi

YEŞİLYURT’TA ‘SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN’ DENETİMLERİ ARTIRILDI

“Rehavet, Virüs Yayılımını Artırır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Malatya’da vaka sayılarındaki artışı azaltmanın tek yolu rehavetten uzaklaşıp, kontrollü sosyal hayat uygulamalarını ciddiyetle uygulamaktan geçmektedir.” dedi.

esenlik-kimya-fabrikasinda-uretim-kapasitesi-artirildi

ESENLİK KİMYA FABRİKASINDA ÜRETİM KAPASİTESİ ARTIRILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ESENLİK Kimya Fabrikasını ziyaret etti. Başkan Gürkan’a yapmış olduğu ziyarette, Büyükşehir Genel Sekreteri Cemal Noğay, ESENLİK Genel Müdürü Ata Ünlü ve personeller eşlik etti.