AKP
AKP
baskan-sadikoglu-sanayimizin-30-yillik-aritma-sorunu-son-buluyor---

Başkan Sadıkoğlu; "Sanayimizin 30 yıllık arıtma sorunu son buluyor"

1.OSB Atık Su Arıtma Tesisinin ihale ilanına çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; "30 yıldır çözülemeyen arıtma tesisi sorununun görev süremiz içerisinde çözüme kavuşmasından ve bu dev projenin hayata geçmesine önayak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

malatyaya-252-milyon-tllik-aritma-tesisi

Malatya’ya 252 milyon TL’lik arıtma tesisi

Malatya’ya 252 milyon TL’lik arıtma tesisi Çalık: “Malatya’mıza günlük 80 bin metreküplük arıtma tesisini yapıyoruz” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Organize Sanayi Bölgesinin mevcut arıtma tesisinin yetersizliği nedeniyle 252 milyon TL keşif bedelli yeni bir arıtma tesisi yapım işinin ihalesinin 24 Eylül’de gerçekleştirileceğini açıkladı.

bahri-aritma-tesisine-kavusuyor

BAHRİ ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçesi Bahri mahallesinde inşa edeceği atıksu arıtma tesisi çalışmalarına devam ediyo

dogansehir-atiksu-aritma-tesisi-icin-ilk-adim-atildi

DOĞANŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Doğanşehir’de kurulacak atıksu arıtma tesisi için ilk adımı attı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek kurulacak atıksu arıtma tesisi için incelemelerde bulundu.

fendoglu-osbdeki-aritma-tesisini-sordu-sanayi-bakanligi-cevapladi

"FENDOĞLU OSB'DEKİ ARITMA TESİSİNİ SORDU SANAYİ BAKANLIĞI CEVAPLADI"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinden Yeşilyurt İlçemiz Şahnahan Deresi ve Tohma Çayına arıtma tesisinden deşarj edilen Gri Su'dan dolayı çevreye yayılan koku ve su renginde meydana gelen değişiklikler dikkat çekici boyuta ulaştığını ve bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini 24.06.2019 tarihinde vermiş olduğu soru önergesinde dile getirmişti.