canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-ile-malatya-aile-egitim-dernegi-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi

Yeşilyurt Belediyesi İle Malatya Aile Eğitim Derneği Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

“Bayanlarımızın Üretim Ekonomisine Olan Katkılarını Artıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Aile Eğitim Derneği ile imzaladığımız işbirliği protokolü neticesinde, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezimizde açtığımız tekstil kursumuzla bayanlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artıracağız.” diye konuştu.

malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

yesilyurt-belediyesi-sivas-yoluyla-ankara-asfalti-arasinda-ki-baglanti-yolunu-aciyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİVAS YOLUYLA ANKARA ASFALTI ARASINDA Kİ BAĞLANTI YOLUNU AÇIYOR

“Alternatif Yol Güzergâhları Açarak Trafik Yükünü Hafifletiyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yakınca mahallemiz sınırları içerisinde bulunup, Sivas yoluyla Ankara yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan alternatif yol güzergahını açmak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Buradaki yolu açarak bölgedeki trafik yükünü hafifleteceğiz.” diye konuştu

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

battalgazi-belediyesi-ile-fka-arasinda-protokol-imzalandi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İLE FKA ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ortaklığında yürütülen projelere bir yenisi daha eklendi. Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan “Birlikte Başaracağız” projesinin protokolü Fırat Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. Battalgazi’deki işsizlik oranının azaltılmasına büyük katkı sunacak 1 milyon 100 bin TL bütçeli “Birlikte Başaracağız” projesinin protokolü, Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. Fırat Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda düzenlenen proje imzalama törenine, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer katıldı. Programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, işsizliği azaltacak projeye hayata geçirmenin mutluluğu yaşadıklarını belirterek, ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak adına FKA ile sürekli işbirliği içerisinde olduklarının altını çizdi.

yesilyurtta-ocak-ile-ekim-aylari-arasinda-75-bin-320-ton-evsel-atik-topland

YEŞİLYURT’TA OCAK İLE EKİM AYLARI ARASINDA 75 BİN 320 TON EVSEL ATIK TOPLAND

“COVİD-19’a Karşı Başlattığımız Hijyen Seferberliğimizin Boyutunu Genişlettik” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ve İdari İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz bir Çevre ve Sağlıklı Bir Hayat’ için ilçe genelinde 7/24 mesai yaparken, cadde ve sokakların yanı sıra ibadethaneler ve okulların ilaçlanması ve temizliği büyük bir titizlikle yerine getiriliyor. Başkan Çınar, yeni tip koronavirüs başta olmak üzere tüm hastalıklara karşı vatandaşları korumak adına başlattıkları temizlik seferberliğinin boyutunu genişlettiklerini söyledi.

malatya-yoksullugun-en-fazla-arttigi-iller-arasinda-yer-aldi

Malatya Yoksulluğun En Fazla Arttığı İller Arasında Yer Aldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) hanehalkı tüketim harcamaları verileri 2019 yılında artan enflasyon, ekonomik darboğaz ve işsizliğin topluma yansımasının yoksullaşma olarak çıktığını ortaya koyarken, hanehalkı tüketim harcamaları, çok sayıda ilin giderek fakirleştiğini gözler önüne serdi.

agbaba--devlet-afetzedeler-arasinda-ayirim-yapmaz

Ağbaba ; Devlet Afetzedeler Arasında Ayırım Yapmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Giresun’lu afetzedeye geri ödemesiz 50 bin liralık hibe verip, Malatya ve Elazığ’daki depremzedelere geri ödemeli 50 bin liralık kredi verilmesi tutarsızlıktır, ayrımcılıktır” dedi.

baskan-guder-82-belediye-baskani-arasindan-6nci-oldu

BAŞKAN GÜDER, 82 BELEDİYE BAŞKANI ARASINDAN 6’NCI OLDU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında, pandemi döneminde yaptığı çalışmalar, belediye hizmetleri ve sosyal yardımlarla Türkiye genelinde 82 belediye başkanı arasında 6'ncı oldu.

komunistlerin-arasinda-tek-basima

KOMÜNİSTLERİN ARASINDA TEK BAŞIMA

Bakan Metin Gürdere Anılar Kitabından ;Gazetelerde bu konuda haberler yer alıyordu. Türkiye’ye geldikleri gün hava alanında tutuklandılar. Uzun süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldılar

yesilyurt-belediyesi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLE HİZMET-İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yeni Yılın İlk Toplu İş Sözleşmesi Yeşilyurt Belediyesinde İmzalandı Yeşilyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmelerinde mutabakata varılarak, kadrolu işçileri kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkan Çınar, 2020 yılında Malatya’da toplu iş sözleşmesini imzalayan ilk yerel yönetim olmanın sevincini yaşadıklarını söyled

baskan-cinar-yakinca-ile-ikizce-mahalleleri-arasinda-acilacak-yeni-yollari-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, YAKINCA İLE İKİZCE MAHALLELERİ ARASINDA AÇILACAK YENİ YOLLARI İNCELEDİ

“Yeşilyurt, Kaliteli Ulaşım Ağıyla Büyüyor” Yakınca ile İkizce mahalleleri arasında açılacak yeni alternatif yol güzergâhlarının bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun gelişim sürecine yakışan yollar yaparak, ulaşım ağındaki konfor seviyesini yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.