canlı yayın
yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

is-makinalarinin-teknik-ozellikleri-anlatildi

İŞ MAKİNALARININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ ANLATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 47 adet iş makinalarının teknik özellikleri hakkında firma yetkilisi Makine Yüksek Mühendisi Göndür Pusat tarafından basın mensuplarına bilgiler aktarıldı.

esnafa-gida-satisinda-uymasi-gereken-kurallar-anlatildi

ESNAFA GIDA SATIŞINDA UYMASI GEREKEN KURALLAR ANLATILDI

ESNAFA GIDA SATIŞINDA UYMASI GEREKEN KURALLAR ANLATILDI Malatya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

kadinlara-meme-kanseri-anlatildi

Kadınlara Meme Kanseri Anlatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından 8 Mart Günü nedeniyle kadınlara meme kanseri anlatıldı.

ogrencilere-yangin-aninda-yapilmasi-gerekenler-anlatildi

ÖĞRENCİLERE YANGIN ANINDA YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi veril

ceviz-yetistiriciliginde-yenilikler-ve-son-gelismeler-anlatildi

Ceviz Yetiştiriciliğinde Yenilikler ve Son Gelişmeler Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi bünyesinde yeni oluşturulan Kırsal Kalkınma ve Kayısı Araştırmaları Çalışma Grubu ilk programını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Kent Konseyi Toplantı Salonunda “Ceviz Yetiştiriciliğinde Yenilikler ve Son Gelişmeler” konulu söyleşi programı düzenlendi.

mtude-patent-ve-marka-anlatildi

MTÜ’de patent ve marka anlatıldı

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından kariyer ve marka sohbetleri kapsamında düzenlenen ‘AR-GE ve Yenilik Ekosisteminin Fikri Mülkiyet Odaklı Dönüşümünde Üniversitelerin Rolü’ konferansına katıldı.

rus-fotografi-bursada-anlatildi

Rus Fotoğrafı Bursa’da anlatıldı

ursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BUFSAD) destekleriyle ‘Hava, su, toprak... Doğaya dönüş’ temasıyla gerçekleştirilen Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamındaki konu ülke oturumunda Rusya’dan festivale katılan RosPhoto Sergiler Departmanı Küratörü Alexandra Maximova ve Fotoğraf Sanatçısı Igor Mukhin içinde yaşadıkları ülkelerini, bütün doğası ve kültürünü fotoğraf diliyle festivalin izleyicisi kitlesi ile buluşturdu.

masal-ile-geleneklerimiz-anlatildi

MASAL İLE GELENEKLERİMİZ ANLATILDI

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında geleneklerimizin içinde yer alan ve büyükten küçüğe masal anlatımıyla toplumsal ilişkileri güçlendirmeyi, iyilik, yardımseverlik, saygı, sevgi gibi değerlerimizi çocuklara masal ve hikâye anlatımlarıyla aktarmayı amaçlayan Masal Anlatımı programı başladı.

dogayla-uyumlu-yasamanin-puf-noktalari-anlatildi

DOĞAYLA UYUMLU YAŞAMANIN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde okullarda faaliyetler başladı.

kanser-turleri-ve-korunma-yollari-anlatildi

Kanser Türleri ve Korunma Yolları Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KETEM işbirliğinde çağımızın hastalığı olan kanser türlerinin neler olduğu, korunma yolları ve erken teşhisin önemini belirtmek amacıyla “Kanser Türleri ve Korunma Yolları” konulu konferans düzenledi.