canlı yayın
yesilyurtta-sarikamis-sehitleri-anisina-burucek-yaylasinda-anma-toreni-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA, SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA BÜRÜCEK YAYLASINDA ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

“Sarıkamış Şehitlerini Asla Unutmadık, Unutmayacağız” Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi işbirliğiyle; 1. Dünya Savaşı’nda Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı ve 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekâtının 106. Yılı nedeniyle Bürücek Yaylasında özel bir anma programı düzenlendi.

baskan-gurkan-hamidonun-anisina-sahip-cikti

BAŞKAN GÜRKAN, HAMİDO’NUN ANISINA SAHİP ÇIKTI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte tarihi Bulgurlu Cami’sinde incelemelerde bulundular.

idlip-sehitleri-anisina-fidan-dikildi

İdlip Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları, Suriye’nin İdlip kentinde meydana gelen hain saldırı sonucu şehit düşen 33 askerimizin anısına, Battalgazi İlçesi’nde 33 fidan dikimi gerçekleştirdi.

vali-barus-sehit-hasan-sevinc-anisina-duzenlenen-kutuphaneyi-acti

Vali Baruş Şehit Hasan Sevinç Anısına Düzenlenen Kütüphaneyi Açtı

Malatya'da Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda "Yaşayan Şehit Kütüphaneleri" projesi kapsamında Şehit Uzman Çavuş Hasan Sevinç için kütüphane oluşturuldu.

15-temmuz-sehitleri-anisina-15-temmuz-hatira-ormanina-fidan-dikild

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLD

15 Temmuz Şehitleri anısına Fatlı Köprüsü mevki Reşadiye yolu üzerinde bulunan 15 Temmuz Hatıra Ormanında Orman İşletme Müdürlüğü ve TEMA Temsilciliği tarafından Fidan dikimi programı gerçekleştirildi.