canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-ilhandan-anadolu-basin-birligine-ziyaret

Başkan İlhan’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan " Güçlü Bir Malatya Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız " MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

anadolu-basin-birliginden-baskan-kayaya-ziyaret

Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Kaya’ya Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

karabagi-savunmak-anadoluyu-savunmaktir

Karabağ’ı Savunmak Anadolu’yu Savunmaktır

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği Ermenistan’ının dost, kardeş ülke Azerbaycan’a karşı düzenlediği hain saldırıları kınamak ve Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını belirtmek amacıyla basın açıklaması yaptı. Pandemi sürecinden dolayı bir araya gelemeyen Malatya Kent Konseyi Genel Kurul üyeleri olan STK’lardan gelen talepler doğrultusunda Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan bir basın açıklaması yaparak Azerbaycan’a olan desteklerini yineled

gurer-anadoluda-yabanci-firmalar-verimli-topraklari-kapatiyor

Gürer: “Anadolu’da yabancı firmalar verimli toprakları kapatıyor”

Gürer: “Çiftçileri, kendi topraklarında amele yapacaklar” Gürer: “İktidar, üreticiye haksızlık yapmaktan vazgeçmeli” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Konaklı beldesinde hazineye ait tarım arazilerinin kiralanmasıyla ilgili ihaleye, yıllardır ekip biçen çiftçilerin yerine il dışından gelen büyük firmaların katılmasıyla baş gösteren sorunu, Meclis gündemine taşındı.

anadolu-basin-yayin-birliginden-dezenfektan-dagitimi

Anadolu Basın Yayın Birliği'nden dezenfektan dağıtımı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı Toki mevkiindeki sakinlere dezenfektan dağıtıldı. Korona virüs Covid-19 salgınından vatandaşların zarar görmemesi için Toki mevkiindeki ev sakinlerine dezenfektan dağıtımı yapıldı. Anadolu Basın Yayın Birliği ve Dilara Temizlik şirketinin ortaklaşa koordinesinde gerçekleşen dezenfektan dağıtımı toki evleri semtine dağıtımı gerçekleştirildi

rektor-karabulut-23-nisan-1920-anadoluda-yeniden-var-olmanin-tarihe-kaydedildigi-gundur

Rektör Karabulut; '23 Nisan 1920; Anadolu’da yeniden var olmanın tarihe kaydedildiği gündür'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “23 Nisan 1920 tarihi; milletin egemenliğinin bütün saldırı ve zorluklara göğüs gerilerek ilan edildiği destansı bir gün, bir dönüm noktası, Anadolu’da yeniden var olmanın tarihe kaydedildiği gündür.” Dedi.

vali-barus-necatibey-ortaokulu-ve-kubilay-anadolu-imam-hatip-lisesini-ziyaret-etti

Vali Baruş Necatibey Ortaokulu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

ali Aydın Baruş, Necatibey Ortaokulunun Taşındığı Nurettin Zengi İlkokulunu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesinin Taşındığı Orhangazi Ortaokulunu ziyaret etti.