canlı yayın
ak-partili-calik-biz-akcadagimiza-yaptigimiz-icraatlarimizla-konusuyoruz

AK Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz”

Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz” AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi. Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti. İlk olarak partisinin Akçadağ ilçe binasını ziyaret eden Çalık, AK Parti’nin çeşitli engellemelere rağmen reformlar, icraatlar ve seçim başarılarıyla dolu 18 yılı geride bıraktığını ifade etti. Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi.

gurkan-ve-tufenkci-akcadag-orendeki-calismalari-inceledi

GÜRKAN VE TÜFENKCİ AKÇADAĞ/ÖREN’DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ:

“MALATYA’NIN HER KÖŞESİNİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile beraber Akçadağ İlçesi Ören Mahallesine bağlı Şekerobası’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, İl genelinde çalışmaların yoğun bir şeklide sürdürüldüğünü belirterek, Şekerobası’nda yapılan asfalt çalışmalarının da hayırlı olması temennisinde bulundu.

akcadag-ilcesine-yeni-kultur-merkezi-yapilacak

AKÇADAĞ İLÇESİNE YENİ KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK:

GÜRKAN, “ AKÇADAĞ’IN KADİM KÜLTÜRÜNE YAKIŞIR KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Akçadağ İlçesini ziyaret etti.

akcadag-resulusagi-mahallesinde-yapilan-calismalar-tamamlandi

AKÇADAĞ RESULUŞAĞI MAHALLESİ’NDE YAPILAN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Akçadağ İlçesi Resuluşağı Mahallesi’nde yapılan asfalt serim işlemi tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı bölgede, Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş ile birlikte ilgili birim şube müdürleri incelemelerde bulundu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

mhp-akcadag-gude-ile-devam-dedi

MHP Akçadağ Güde ile devam dedi

MHP Malatya'da İlçe Kongreleri devam ediyor. Bugün Akçadağ'da yapılan kongreye tek liste halinde giren Kenan Güde güven tazeleyerek yeniden ilçe Başkanlığına seçildi

baskan-yildirim-akcadag-ilcesini-ziyaret-etti

Başkan Yıldırım Akçadağ ilçesini ziyaret etti

Malatya Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım,rutin bir hale getirdiği esnaf ziyaretlerinde bugünkü durağı Akçadağ ilçesi oldu

stadimizi-istiyoruz-

STADIMIZI İSTİYORUZ !

Malatya da ilçeler arası ayırım mı yapılıyor?

akcadag-kurecik-ve-kozluca-kar-altinda

Akçadağ Kürecik ve Kozluca KAR altında

Hava tahminlerinin Akçadağ'da 14 dereceye kadar düştüğü Kürecik ve Kozluk'ta vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı.

dogansehir-darende-arapgir-akcadag-kaymakamlari-asaleten-atandi

Doğanşehir Darende Arapgir-Akçadağ kaymakamları asaleten atandı

Kaymakamların asaleten atandığına dair kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı

vali-barus-akcadag-ilcesinde-muhtarlarla-toplanti-duzenledi

Vali Baruş Akçadağ İlçesinde Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Vali Aydın Baruş, Akçadağ ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, sulama ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştird

akcadag-eski-belediye-baskani-ibrahim-kosar-topraga-verildi

Akçadağ eski belediye başkanı İbrahim Koşar toprağa verildi

Önceki gün vefat eden Akçadağ Belediyesi eski başkanlarından İbrahim Koşar, Akçadağ Belediyesi bahçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

baskan-gurkan-akcadagli-muhtarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Akçadağ’lı Muhtarla bir araya geldi

GENİŞ KATILIMCI BİR YAPIYLA SORUNLARI TARTIŞIP ORTAK ÇÖZÜM YOLLARI ARIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunup, meclis üyeleri ve muhtarla bir araya geldi.

akcadagda-neler-oluyor

AKÇADAĞ'DA NELER OLUYOR

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Muhtarlar dernek Başkanı Eyüp Gönültaş'tan levent vadisine yapılacak hizmetin engellenmesine tepki

baskan-adayi-mutafa-kirteke-akcadagda-buyuk-basari-elde-edecegiz

BAŞKAN ADAYI MUTAFA KIRTEKE: AKÇADAĞ'DA BÜYÜK BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

Cumhur ittifakı Akçadağ adayı Mustafa Kırteke bugüne kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda vatandaşlarımızın bize olan büyük ilgisi 31 Martta büyük bir başarı elde edeceğimizi gösteriyor.

gurkan-akcadagda-sevgi-seli

Gürkan Akçadağ'da sevgi seli

Selahattin Gürkan: "Adil ve adaletli oldum, devletin ve milletin kör kuruşunu sorarım" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "15 yıldan beri belediye başkanlığı görevi yapıyorum. En gelişken yönün nedir deseler, adil ve adaletli olmamdır derim" diye konuştu.