canlı yayın
baskan-guderden-karakaya-baraj-golune-prestij-proje

BAŞKAN GÜDER’DEN KARAKAYA BARAJ GÖLÜNE PRESTİJ PROJE

SU ÜSTÜ YÜZEN RESTORAN’ PROJESİ BATTALGAZİ’DE HAYAT GEÇİYOR Battalgazi’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeye vizyon bir proje daha kazandırıyor. Karakaya Baraj Gölü rezervuar alanında hayata geçirilecek ‘Su Üstü Yüzen Restoran’ projesinin ilk adımını DSİ ile birlikte atan Başkan Güder, “Battalgazi’nin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

baskan-akay-kayseri-sekerin-uretim-asamalarini-inceledi

BAŞKAN AKAY KAYSERİ ŞEKER'İN ÜRETİM AŞAMALARINI İNCELEDİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 26 Eylül tarihinde pancar işlemeye başlayacak olan Kayseri Şeker Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunarak, kampanya süresince 24 saat çalışacak olan tesislerde çalışan işçiler ile sohbet edip, İşletme Müdürü Sırrı Doğanlı ve diğer Birim Amirlerinden üniteler ve randımanları hakkında bilgiler aldı.

akay-tarimin-onemi-bir-kez-daha-ortaya-cikti

AKAY,” TARIMIN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI’’

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.

baskan-akay-en-buyuk-tehlike-uretimsizliktir

BAŞKAN AKAY, “EN BÜYÜK TEHLİKE ÜRETİMSİZLİKTİR

“ÇİFTÇİNİN ELEKTRİK BORÇLARI HASAT ZAMANINA KADAR ERTELENMELİDİR” AKAY, “HALKIMIZIN BESLENMEYE, ÇİFTÇİMİZİN DE DESTEĞE İHTİYACI VAR” “KAYSERİ ŞEKER HER ZAMAN ÜRETİCİSİN YANINDADIR” Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu dönemde, tarımsal ürünlerdeki üretimin daha da ön plana çıkarak önem arz ettiğini belirterek, bin bir meşakkatle üretim yapan çiftçiye bu süreçte daha fazla destek olunması gerektiğini ve özellikle çiftçinin sulama konusundaki elektrik borçlarının ertelenmesi hususunda, büyük beklentisi olduğunu söyledi.

baskan-akay-surdurulebilir-tarimda-bir-ilki-gerceklestiriyoruz

BAŞKAN AKAY; SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMDA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR. BAŞKAN AKAY; SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMDA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ TÜRKİYE’NİN İLK SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM BİRİMİNİ KAYSERİ ŞEKER KURDU Çiftçileri tarımsal konularda bilgilendirmek ve karşılıklı istişare yapabilmek amacıyla Kayseri Şeker tarafından tertiplenen “Eğitim ve Değerlendirme Toplantıları” Kayseri Merkez, Sarıoğlan, Develi, Yeşilhisar, Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinde, çiftçilerin yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirildi. Toplantılarda çiftçilere hitap eden Başkan Akay, amaçlarının çiftçiye rehberlik ve önderlik etmek olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir Tarımla ilgili bu alanda bir ilki gerçekleştiriyoruz. Türkiye’deki bizimle benzer kuruluşlar arasında Sürdürülebilir Tarım Birimini ilk ve tek kuran bizleriz” dedi.

baskan-akay-turhal-seker-simdiye-kadar-devletteydi-simdi-ise-millettedir

BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR

TURHAL’DA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR TURHAL ŞEKER ÇİFTÇİNİN ÖZ MALIDIR 2020-2021 Kampanya Döneminin ilk eğitim programını Turhal ve bölgelerinde başlatan ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği Kayseri Şeker çiftçi eğitim, değerlendirme ve istişare toplantıları, Turhal Şeker Fabrikası ve Sivas Yıldızeli’nde yapılan son toplantı ile sona erdi.