canlı yayın
baskan-guderden-ahilik-haftasi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geçmişten günümüze ulaşmış ve kesinlikle yaşatılması gereken bir kültür var ki, o da Ahilik kültürüdür" dedi.

duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

baskan-sadikoglundan-ahilik-haftasi-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

keskin-ahilik-anadoluyu-sevmek-ve-savunmakla-esdegerdir---

Keskin; “Ahilik, Anadolu’yu sevmek ve savunmakla eşdeğerdir”

ürkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Anadolu’yu yakıp yıkan Moğol yanlısı iktidarlara karşı olduğu için şehit edilen Ahi Evren’in miras bıraktığı kültürü yaşatan esnaf ve sanatkar camiasının da Anadolu’yu bölme ve yıkmayı hedefleyen günümüzün Moğolları olan terör örgütlerine, teröristleri besleyenlere, terör devletlerine eyvallahı yoktur, olmayacaktır.” dedi.

ahilik-dunyada-esi-benzeri-bulunmayan-kultur-ve-medeniyet-hazinesidir

AHİLİK DÜNYADA EŞİ BENZERİ BULUNMAYAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAZİNESİDİR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ahilik teşkilatının asırlar öncesinden Anadolu topraklarında hayata geçirildiğini belirten Başkan Gürkan mesajında şu ifadelere yer verdi: