canlı yayın
baskan-gurkan--adliye-sarayini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜRKAN ADLİYE SARAYINI ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Adli Yılın başlaması dolayısıyla Adliye Sarayını ziyaret etti. Tüm Adalet camiasının adli yılını kutlayan Başkan Gürkan, büyük ihtiyaç duyulan Yeni Adalet Sarayının yapımı için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirtti.

eski-asker-hastanesi-yikilip-adliye-sarayi-yapilacak

Eski Asker Hastanesi yıkılıp Adliye Sarayı yapılacak

BÜYÜKŞEHİR’İN İHALESİNE YOĞUN İLGİ Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşiltepe’deki eski Asker Hastanesinin yıkım ihalesi düzenlendi. Yoğun ilgi gören ihaleye il içi ve dışından 66 firma katıldı

calik-malatya-yeni-adliye-binasina-kavusuyor

Çalık: Malatya yeni adliye binasına kavuşuyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya yeni adliye binasının yapılması için sürecin hızlandırıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla eski Askeri Hastane’nin yerinin adalet sarayı yapılmak üzere Adalet Bakanlığı’na tahsisinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

adliye-binamizin-surecini-baslatiyoruz

Adliye binamızın sürecini başlatıyoruz”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni adliye binasıyla ilgili, “Yeşilyurt’umuza, Yeşiltepe’mize Askeri Hastanemizin olduğu alana Allah nasip ederse adliye binamızı yapıyoruz. Yeşilyurt mıntıkasında Yeşiltepe’nin daha da gelişimine katkıda bulunacağını düşündüğümüz Askeri Hastane’nin yerine adliye binasını yapalım istedik. Süreci tamamen başlattık. En kısa sürede Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın imzasıyla birlikte devri Adalet Bakanlığımıza yapıp, adliye binamızın sürecini başlatıyoruz” açıklamasında bulundu

calik-yeni-adliye-binasi-yesiltepe-bolgesine-yapilacak

Çalık, “Yeni Adliye binası Yeşiltepe bölgesine yapılacak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeni Adliye binasının Yeşiltepe bölgesinde yapılması konusunda ortaya çıkan görüşün ağırlıkta olduğunu bildirdi. Milletvekili Çalık, Malatya Adliyesine giderek, burada Başsavcı Muhammet Savran ile Malatya Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret etti.