canlı yayın
itfaiyenin-balik-adamlari-egitimlerini-tamamladi

İTFAİYENİN BALIK ADAMLARI EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Yangın, kaza ve doğal afetlere anında müdahale eden Malatya İtfaiyesi su altında da başarılarını eğitim kampında bir kez daha gösterdi.

mesob-baskani-keskin-malatyali-isadamlarimizi-destege-bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz

MESOB Başkanı Keskin: Malatyalı işadamlarımızı desteğe bekliyoruz Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Şevket Keskin, “Gaziantep bu konuda örnektir. Zenginler küçük esnafı korumaya aldılar. Her zaman Malatyalıların ve Malatya’nın yanında olan işadamlarımız bu dönem de Malatya’yı unutmazlar. Yeterki, Malatyalı gönül insanı işadamlarımıza davet yapılsın. Esnaf camiası olarak o daveti yapıyoruz.” dedi.

is-adamlarindan-baskan-gurkana-gecmis-olsun-ziyareti

İş adamlarından Başkan Gürkan’a geçmiş olsun ziyareti

BAŞKAN GÜRKAN: ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK 24 Ocak’ta Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6.8’lik deprem sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. İstanbul Ticaret Odası (ITO) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Polat ve Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz İktimur, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la bir araya geldiler. Başkan Gürkan, heyete Malatya’da yaşanan deprem ve deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

genc-isadamlarimizin-dusunceleri-yolumuzu-aydinlatiyor

Genç İşadamlarımızın Düşünceleri, Yolumuzu Aydınlatıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından gerçekleştirilen 'Dost Meclisi' toplantısında genç sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Malatya ve Yeşilyurt’un ekonomik yapısı, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.