canlı yayın
baskan-guder-battalgazimizin-degisimi-2021-yilinda-da-devam-edecek

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİN DEĞİŞİMİ 2021 YILINDA DA DEVAM EDECEK”

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

baskan-sadikoglundan-yeni-yil-mesaji-2021de-tum-olumsuzluklari-birlikte-asacagiz

Başkan Sadıkoğlu’ndan yeni yıl mesajı: “2021’de tüm olumsuzlukları birlikte aşacağız”

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 pandemiyle, depremle ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. 2021’in tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik duygusuyla hep birlikte aşacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz” dedi.

2021-yili-2020den-cok-daha-guzel-olacak

2021 YILI 2020’DEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

24 Ocak depremi ve Covid-19 salgınına rağmen Battalgazi’de her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte yepyeni bir çehreye kavuşturan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, vizyon projelerinin yanı sıra gönül belediyeciliğini de en etkin ve verimli şekilde icra ettiklerini belirterek, “Biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görüyoruz” dedi.

2021-yilinin-saglik-huzur-ve-mutluluk-getirmesini-dilerim

2021 YILININ SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

malatya-tsonun-2021-hedefi-daha-cok-istihdam-daha-fazla-uretim-yukselen-ihracat---

Malatya TSO’nun 2021 hedefi; “Daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat”

2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara karşın ekonomi, üretim, ticaret ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atıklarını belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2021 yılında da ‘daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat’ hedefiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

battalgazi-devlet-hastanesinin-2021-yilinda-hizmete-acilmasi-hedefleniyo

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ’NİN 2021 YILINDA HİZMETE AÇILMASI HEDEFLENİYO

BAŞKAN GÜDER, “HASTANE BÖLGESİNDEKİ ESNAFLARI MAĞDUR ETMEYİZ” Eski Devlet Hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde hastanenin girişi için ortaya atılan iddiaların da asılsız olduğuna vurgu yaptı.

babacandan-erken-secim-tahmini2021-2022de-olma-ihtimali-yuksek

BABACAN'DAN ERKEN SEÇİM TAHMİNİ:2021-2022'DE OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

Mart ayının başında DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, siyasetin gündeminden hiç düşmeyen erken seçimle ilgili tahminini 2021-2022 olarak açıkladı. BBC Türkçe'den Ayşe Sayın'ın sorularını yanıtlayan Babacan